Er is maar één manier…

Datum:
 • vrijdag 1 mei 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Alsof de achterlijke klimaat- en EU-wetten wat dat betreft onder zouden doen voor het STIKstof’probleem’…30-4-2020


  Er is maar één manier…

  Screenshot_151
  (Door: Drs. E.N. Schilder)
  Op kantoor, de winkel, in het magazijn of waar u ook werkt of werkzaam was, altijd als u een collega had met kinderen werd u door hen besmet met verkoudheid of de griep. Waarom? Omdat (kleine) kinderen en daarmee scholen de eerste en grootste besmettingshaarden zijn. Volkomen logisch dus dat de ‘deskundigen’ van het RIVM nu adviseren dat kinderen gewoon weer naar school kunnen…
  Nog wat RIVM- en daarmee overheidslogica?
  U mag NIET met z’n vieren op een balkon zitten! Huisgenoten of niet, een vette boete valt u ten deel. Exact dezelfde 4 huisgenoten BINNEN (!) in de woning is echter geen enkel probleem… Een gezin met één kind en derhalve bestaand uit drie personen mag gewoon op bezoek bij een gezin met twee kinderen en derhalve bestaand uit VIER personen… Datzelfde gezin met VIER personen is echter strafbaar als het op bezoek gaat bij het eerdere drie-koppige gezin… Althans zo ‘gecontroleerd’ en uitgevoerd door de daarop speciaal geselecteerde laag-denkvermogen-EU/klimaat/corona-Gestapo. Sowieso geeft de situatie dat corona vóór gaat op urgente kankergevallen aan hoe (geestes)ziek het land daadwerkelijk is.
  En zo zit u al weken binnen in een ‘met een oorlogssituatie’ vergeleken (!) junctuur vanwege een vermeende pandemie. Een ‘pandemie’, die nog niet de helft aan slachtoffers heeft gemaakt dan de gemiddelde jaarlijkse griepgolf, maar die WÈL perfect werkt in de door de VN en de EU gewenste en derhalve aangestuurde angstcultuur. Een ‘pandemie’, die ‘geheel toevallig’ ook de door de drie (!) kabinetten Rutte zorgvuldig tot op de grond afgebroken ouderenzorg maximaal treft. “We zorgen voor onze ouderen”, hoor ik ‘onze’ leugenachtige historicus dagelijks zeggen… FAKE NEWS! Want u leest het in zijn/hun ogen (al dan niet met gefakete zogenaamd ‘sympathieke’ grijns), het interesseert ze geen BAL! De o zo ‘betreurde’ ouderen niet, de mensen die hun baan hebben verloren niet en de talloze zelfmoorden die met deze ontslagen en faillissementen gepaard gaan ook niet.
  Er wordt zelfs, uiteraard door de NOS en andere linkse staats(gevaarlijke!) omroepen en ‘praat/framing-programma’s´ met hun ‘speciaal’ uitgenodigde ‘deskundigen’ al gewaarschuwd voor aanstaande, werkelijk onophoudelijke aantallen vervolgpandemieën. En maar mensen met totaal andere waarden en normen, eetgewoonten en daaraan gerelateerde ziektes binnen blijven halen…! Maar… ècht waar, als ze eenmaal hier zijn, zijn het op slag allemaal uitermate ‘dankbare’ Nederland koesterende Nederlanders geworden… Voor een enkeling geldt dat inderdaad, maar voor wie zijn/haar dubbele identiteitsbewijs behoud en/of zelfs op vakantie gaat naar het land waarvandaan ze zogenaamd ‘gevlucht’ zouden zijn, geldt dat mijns inziens NIET! Maar ik ben dan ook niet links verblind.
  Over staatsgevaarlijk gesproken: BNN/VARA programma ZEMBLA, toch een programma dat ik geregeld met interesse bekeek, heeft zich met de ‘docu’ over Thierry Baudet overigens op een uitermate ‘transparante’ en derhalve afzichtelijke (!) manier in de kaarten laten kijken. Dat was voor mij de dan ook meteen de allerlaatste ZEMBLA-blabla uitzending die ik heb bekeken en ik mag hopen velen met mij! Ik hoop dat ze er trots zijn… Wat een walgelijke vertoning!
  17 miljoen mensen en iets met ‘in hun waarde laten’
  Het komt me zo onderhand de neus uit! Die muzikaal-‘creatieve’ 17 miljoen mensen doctrine (!) variant, waarin verondersteld wordt dat iedereen in zijn waarde gelaten word. En dat duurt bij mij een tijdje, want als iemand vroeger exact zo hard liep of fietste als ikzelf, won ik toch altijd met een neuslengte voorsprong. Bijna dagelijks wordt het op debielen gerichte spotje aangevuld door Rutte met zijn (de zoveelste) ‘overtuiging’ dat iedereen intelligent genoeg zou zijn. Gezien het Haagse handelen (!) “op advies van de vermeende ‘deskundigen’ van het RIVM” (Reken-Instituut-Van/Voor-Ministeries) valt het met die deskundigheid en intelligentie echter bar tegen. En dan heb ik het nog niet eens over wat ik bijvoorbeeld dagelijks in het Vondelpark of op straat om me heen zie gebeuren. Dus “we zijn allemaal volwassen, intelligente mensen”??? Echt waar…? Nog niet een kwart, Rutte! Nog niet een kwart!
  Als de kosten (!) voor dit abominabel debiele spotje nu eens gebruikt zouden zijn om iedereen die met de ‘financiële overheidsondersteuning’ en haar ‘geweldige’ uiteraard ‘zorgvuldig’ doordachte ‘regelgeving’ buiten de boot valt financieel te ondersteunen… Dat “in uw waarde laten” betekent overigens dat zij ú, achter uw rug om, allerlei miljarden aan geld verkwistende klimaat- en EU-wetten door de strot duwen en ú er, of u het nu financieel kunt ophoesten of niet, in laten stikken. Alsof de achterlijke klimaat- en EU-wetten wat dat betreft onder zouden doen voor het STIKstof’probleem’…
  .338LM
  447miljoen Europeanen die worden onderworpen aan compleet gestoorde en onrealistische DEUG-(EU)-parlementariërs als Juncker, Verhofstadt, Von der Leyen, David-Maria Sassoli, Timmermans met hun hypocriete, uiterst ziekelijke DEUG- ideeën en gedachtegang met hun landelijke afgezanten/marionetten in hun kielzog.
  Juncker, Van Rompuy, Verhofstadt, Von der Leyen, David-Maria Sassoli, Timmermans en vervolgens Merkel, Macron, Rutte, Klaver, Jetten, Ollongren, Kaag, Öztürk… Ik noem er zomaar even een paar uitvreters op mijn persoonlijke wish-to-do lijstje…
  Voor al deze ´DEUG’mensen’ en/of volledig onbetrouwbare paria’s is er helaas namelijk maar één manier om van ze af te komen en als ik persoonlijk de financiële middelen zou hebben, zou ik daar per direct in investeren.  Een .338 LM uit een L115A3 (foto) voor elke (voor zijn/haar deuggevoel) alles vernietigende NL- en EU-DEUG’politicus’!
  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com
  )

  0 reacties :

  Een reactie posten