‘Is 5G echt zo onschadelijk?’

Datum:
 • woensdag 15 april 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Ik hoor (bij de NPO) en lees dat er geen bewijs is dat 5G schadelijk is voor de gezondheid.


  Straks staat er om de 200 meter een mast om ‘meer’ mogelijk te maken. De zelfrijdende auto en tractor komt eraan, er kunnen veel meer sensoren geplaatst worden om ‘dingen’ te meten, online diagnose stellen etc. Kortom een grote impuls aan de economie. Maar wanneer ik impuls hoor en economie dan hoor ik ook het grote geld en de macht en belangen van grote bedrijven. Dan zie ik ook weer de rapporten van (onafhankelijke?) instituten.
  Op dit moment worden zendmasten in de brand gestoken. Dat is echt een heel kwalijke zaak, omdat hierdoor ook hulpbehoevenden worden geschaad door het uitvallen van noodzakelijk communicatie. Zeker op dit moment. Het journaal doet hier verslag van ( 15-4-2020 ) en sluit af met de woorden dat er geen bewijs is dat 5G schadelijk is. Maar als 5G echt zo onschadelijk is waarom schrijft het AD dan op 17-07-2019  dat reeds in 2017 maar liefst 180 wetenschappers uit 36 landen de EU een brief hebben geschreven om ze te wijzen op de wel degelijk schadelijke gevolgen van straling?
  Zelfs de WHO spreekt over ‘mogelijk kankerverwekkend.’
  Het bevreemdt me dat wanneer 5G ter sprake komt de term aluhoedjes ook uit de kast komt. Is dat niet wat kort door de bocht?
  Ik denk dat er veel meer onderzoek moet komen naar de mogelijke negatieve gevolgen van 5G, want belanghebbenden bewieroken alles en vinden alles veilig.

  Johan de Beer, Huizen

  Omroep Ongehoord Nederland logo


  0 reacties :

  Een reactie posten