Coronavirus besmet meer dan duizend mensen in Noord-Holland Noord. Dit weekeinde geen sterfgevallen

Datum:
 • zondag 26 april 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Het aantal coronameldingen in Noord-Holland Noord is dit weekeinde de duizend gepasseerd. Er zijn 1014 meldingen van besmettingen in het gebied. Voor het weekeinde waren dat er 999.  Dit weekeinde waren er geen coronasterfgevallen in de zeventien gemeenten van Noord-Holland Noord. Dat blijkt uit de laatste cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
  In Alkmaar is het aantal gemelde besmettingen gestegen van 207 naar 212. In Heerhugowaard zijn er drie bij gekomen en is het totaal naar 132 gestegen. Langedijk is met een melding op het totaalaantal van 43 gekomen. Dat is net zo veel als in Heiloo. Castricum blijft op 72 staan. Bij elkaar opgeteld zit de regio Alkmaar op 552 bekende besmettingen.
  In de Noordkop was er een nieuwe melding in Hollands Kroon en een in Schagen. Hollands Kroon gaat naar 57, Schagen naar 68. Met Texel en Den Helder erbij zijn er in totaal 165 meldingen geweest in de Noordkop.
  Hoorn is met een nieuwe melding gestegen naar 76. Enkhuizen met een nieuwe naar 28. In Medemblik zijn er twee bijgekomen, die gemeente staat nu op 67. Opmeer gaat van zeven naar acht. Met Drechterland, Koggenland en Stede Broec erbij zit West-Friesland in totaal op 297 meldingen.
  Uit zowel de gemeente Hoorn als Alkmaar is er een nieuwe ziekenhuisopname geregistreerd.
  Het aantal doden is op 105 blijven staan. In Castricum was het laatste bekende coronasterfgeval afgelopen vrijdag gemeld. Een dag eerder werd de honderd gepasseerd.
  Noordhollands Dagblad

  0 reacties :

  Een reactie posten