Ouderen eerst jaren afgedankt en dan ineens beschermd tegen vaag Corona-virus

Datum:
 • woensdag 18 maart 2020
 • in
 • Categorie:
 • Het nieuwste goddelijke huzarenstukje is dat deze politici een epidemie kunnen controleren.


  Ouderen eerst jaren afgedankt en dan ineens beschermd tegen vaag Corona-virus

  Screenshot_3
  (Door: “Weethetwel”)
  Het zijn barre tijden voor de geloofwaardigheid van politici. Jarenlang is de zorg voor de ouderen, die onze welvaart hebben opgebouwd, door bezuinigingen en desinteresse steeds verminderd. Nu is er een vaag virus dat véél en véél minder dodelijk is dan een normaal griepvirus, en nu wordt heel Europa plat gegooid ter bescherming van de oudjes waar ze ineens zo zuinig op zijn. In één adem wordt diezelfde welvaart opgeofferd door in de economie een gigantische crisis te organiseren. Straks opnieuw bezuinigen dus. Het zijn dezelfde politici die onlangs nog een pleidooi hielden om de gezondheidszorg voor mensen boven 70 jaar te verminderen of zelfs openlijk pleiten voor bejaarden-euthanasie. Aan de andere kant zijn er partijen die als belangrijkste punt de vrijheid van de mensen hoog in het vaandel hebben staan en nú bijna smeken om zich collectief op te laten sluiten. Edoch, het meest verbazingwekkend is toch weer dat de politieke sterveling naast God op de troon gaat zitten.
  Naast God
  Voor wie het nog niet weet: we hebben politici die beweren dat ze het niveau van de zeespiegel kunnen regelen. De temperatuur op aarde regelen ze inmiddels ook. En vandaag de dag regelen ze eveneens de samenstelling van de lucht die we inademen. Minstens zo erg is echter dat een massa mensen dat ook nog gelooft. Het zal wel wat te maken hebben met het afdanken van het geloof en toch niet zonder geloof kunnen. Dat maakt politici overmoedig. Hoeveel onzin ze ook produceren, ze komen er mee weg. Ze worden daarbij natuurlijk flink geholpen door de corrupte media, maar dan nog: wie dat wil, kan zichzelf goed informeren en natuurlijk ook zélf nadenken.
  Het nieuwste goddelijke huzarenstukje is dat deze politici een epidemie kunnen controleren. Een epidemie trekt zich natuurlijk nergens wat van aan en dan hoor je een regering zonder blikken of blozen beweren dat de helft van de bevolking besmet gaat worden en dat zíj gaat bepalen wie dat wordt. En dat worden dan vooral de sterke mannen en vrouwen die er nauwelijks last van hebben, zodat de bejaarden en oudjes worden ontzien waar we zoveel van houden. Strak plan toch? Dit soort politici hoeven nooit heilig verklaard te worden, want ze zijn het al.
  Toch hebben deze politici ook wel wat duivelse trekjes
  Naast de huzarenstukjes die ze uithalen met de zeespiegel en de natuur willen zij ook beschikken over leven en dood. Neem D66 en Groen Links. Beide partijen hebben niks op met oude mensen, ieder om eigen redenen. Groen Links heeft eigenlijk een hekel aan alle mensen vanwege het simpele feit dat zij op aarde zijn en gebruik maken van deze planeet. De enige uitzondering zijn zij zelf, omdat ze zo verantwoord bezig zijn. Groen Links heeft onlangs nog de discussie aangezwengeld de gezondheidszorg voor mensen boven 70 jaar in te dammen. Voor deze partij is het dan ook duidelijk wie géén zorg krijgt in het geval van een pandemie: die van 70 jaar en ouder.
  Om opportunistische redenen gaat D66 daarin mee (samen staan we sterk), maar voor deze partij zijn oude mensen eigenlijk het afval van de samenleving. Ze hebben het productieve leven achter zich en komen nu in de fase dat ze vooral geld gaan kosten en een groter beslag gaan leggen op de gezondheidszorg.  Maar D66 gaat , met instemming van andere politieke  partijen, nóg verder. Deze partij moedigt middels wetgeving de oudjes aan bij “voltooid leven” gewoon zelfmoord te plegen. Om dat leven eerder voltooid te laten lijken, werken ze graag aan mee door bejaardenzorg en voorzieningen steeds verder af te bouwen. D66 smult van gezonde doden, want ze heeft een wet gemaakt om organen in te pikken. De corona organen moeten ze helaas weg gooien.
  Naar buiten toe zijn al deze partijen nu echter een toonbeeld van zorg en solidariteit. “Samen met God organiseren we een gecontroleerde uitbraak van het Corona-virus zodat we de bejaarden kunnen ontzien van wie we zoveel houden en aan wie we zoveel te danken hebben”.
  Comfortbeleid en voltooid leven
  Dan denken we aan de mensonterende toestanden in de bejaardenzorg. Dan denken we aan het “comfortbeleid”, waarbij bejaarden met morfine platgespoten worden en hun levensfunctie op “menswaardige” wijze wordt beëindigd. Dan denken we aan de praktijk van levensbeëindiging die door halfslachtige wetgeving wordt ondersteund en nooit gestraft. En dan hopen we dat de hel écht bestaat.
  Door:
  “Weethetwel”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten