Tijd voor de VVD om ermee op te houden!

Datum:
 • zondag 9 februari 2020
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De realiteitszin ontbreekt bij deze regering, dat mag overduidelijk zijn.

  9-2-2020

  Tijd voor de VVD om ermee op te houden!

  Screenshot_143
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  Jawel, ze hebben het weer voor elkaar, de VVD! Ze zijn weer eerste geworden! De partij van premier Rutte is weer de partij met de meeste integriteitsschendingen. De partij, waarvan leden zich ook, zo blijkt, bemoeien met zaken waarover het recht zich moet uitspreken…https://jdreport.com
  Veel “groene” en “duurzame” ideeën zijn helemaal niet zo groen en duurzaam. Neem nu bijvoorbeeld de SF6 lekkende windmolens, de wieken daarvan, die langer kunnen zijn dan een vleugel van een Boeing 747, belanden, net zoals de zonnepanelen trouwens, op de vuilnisbelt. Ze kunnen er niets mee en het probleem wordt alleen maar groter… In de EU worden sommige wieken verbrand in ovens, maar daar komen vervuilende stoffen bij vrij…
  https://jdreport.com
  Even nog een realiteit check; de oceaan wordt niet warmer, maar kouder en de Noordpool heeft in geen jaren zoveel ijs gehad. Er is geen klimaat-noodsituatie, er is een extreme globalisten-organisatie actief en daarom is het van groot belang dat we onze soevereiniteit terugkrijgen en dat dictatoriale instituten niet langer beslissen over uw toekomst en die van uw kinderen. Nexit en exit VN!
  Vele wetenschappers uit vele landen hebben met studies aangetoond, zo blijkt uit onderstaand bericht, dat de Aarde niet opwarmt maar afkoelt. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die inzien dat de berichten in de mainstream media niet geloofwaardig zijn als het gaat over de CO2-uistoot van de mens en het verzinsel dat dit een effect heeft op het klimaat en de Aarde opwarmt. Het is een verdienmodel waar de gewone normale burger de dupe van is…
  https://jdreport.com
  In onderstaand bericht leest u hoe ondemocratisch het EU-instituut is en hoe gevaarlijk. Kijk naar Frankrijk als de bevolking (populisme komt van het Latijnse woord “populus” dat volk betekent) tegen het dictatoriale beleid ingaat. De EU is bang voor het opkomende populisme dat als negatief wordt neergezet in de media, die grotendeels in handen is van Soros-gerelateerde bedrijven en dus pro-globalistisch nieuws brengen.
  Mijns inziens is het toenemende populisme, de steeds sterker wordende stem van de bevolkingen van de landen in Europa, iets positiefs! Niet iets negatiefs. Maar ik snap de angst van de EU. De bevolkingen zijn met meer en ze willen, heel begrijpelijk, hun landidentiteiten, hun tradities, hun landcultuur en hun normen en waarden behouden.
  https://sta-pal.nl
  Volgende maand presenteert de EU-commissie de EU-klimaatwet, maar ook een “pact” met de burgers… Het klimaatpact wordt op 4 maart op een bijeenkomst met 500 burgemeesters in het Europese parlement gelanceerd… Misschien iets voor iedereen die erdoor benadeeld wordt om erbij te zijn, bij dit “heugelijke” feit… Daarnaast worden er overal in de EU bijeenkomsten gehouden met als doel zoveel mogelijk mensen en bedrijven bij de “klimaatneutraliteit” van de EU te betrekken…Volgens Diederik Samsom en Timmermans, die samen zo’n beetje aan het roer staan en die denken steun te krijgen van de al zwaar over betalende burgers, moet de transitie eerlijk zijn…
  Ik hoop dat ze transitie bedoelen van Nederland die uit de EU stapt, terug naar gouden tijden zonder de EU, waarin tekorten opgevuld kunnen worden, salarisverhogingen gegeven kunnen worden, bejaardentehuizen heropend kunnen worden, éénrichting vluchten gegeven kunnen worden, de armoede bestreden kan worden, de grenzen kunnen sluiten en ga zo maar door. Het geld van de Nederlanders weer naar de Nederlanders!!!
  https://jdreport.com
  Boer Jos Bolk uit Aerdt, vertegenwoordiger van de Federatie van Vleesveestamboeken in het Landbouw collectief, vindt het met name stuitend dat de boeren worden getroffen door uitspraken die mogelijk gebaseerd zijn op verkeerde cijfers en wil druk op de ketel houden. Hij verwijst naar een onderzoek van landbouwjournalist Geesje Rotgers, https://www.v-focus.nl/author/grotgers/die heeft onderzocht dat als alle koeien uit Nederlands weg zijn, er geen auto meer op de weg rijdt, elke fabriek is gesloten en er geen mensen meer wonen, dat dan nog de stikstofnormen in natuurgebieden worden overschreden. Het is krankzinnig!! De realiteitszin ontbreekt bij deze regering, dat mag overduidelijk zijn. Of zoals al eerder gezegd, ze implementeert Agenda 21 van Verenigde Naties.
  https://zevenaar.nieuws.nl
  Omdat het lijkt dat mondiaal is besloten dat ouderen niet meer zo belangrijk zijn, misschien zijn ze niet duurzaam of zo, maar dat terzijde, zijn er ook veel ouderen in Duitsland die financieel niet meer rond kunnen komen, hier in Nederland worden pensioenen al jaren niet geïndexeerd, en ouderen proberen op allerlei manieren om een klein beetje meer geld bij elkaar te sprokkelen. Een gepensioneerde vrouw van 71, Roswitha S. in Duitsland, verzamelde lege flessen voor statiegeld uit een container, een criminele handeling met als resultaat aangifte van huisvredebreuk en een boete van € 260,-.
  https://ejbron.wordpress.com
  Een professor die de uitgangspunten van Agenda 21 uit durft te spreken, is Patricia MacCormack, die zegt: “De enige oplossing voor klimaatverandering is het uitsterven van de mensheid.” Dwazen in mijn ogen, maar er zijn veel globalisten helaas, zoals Bill en Melinda Gates, die ook in deze ideologische globalistische onzin geloven.
  www.cambridge-news.co.uk
  Omdat er mijns inziens steeds meer mensen van een bepaalde, niet-westerse, ideologie in Europa aankomen die christenen (en andere anders gelovigen) zien als, zo staat het beschreven, vijanden, is het aantal aanvallen op christen in Europa omhoog geschoten en in onderstaand artikel staan een heleboel “incidenten” die door de media verzwegen worden, omdat dat het gehele immigratie/hervestingprogramma negatief zou belichten.
  https://rmx.news
  Het populisme wordt door de media, in opdracht van de politiek, als iets negatiefs gebracht. De stemmen van de bevolking zijn dus negatief, terwijl de mensen in de verschillende Europese landen alleen dat willen behouden wat de basis vormt van onze beschaafde en sociale samenleving, onze vrijheid, onze gelijke rechten, de vrijheid van meningsuiting, ons eigen land, cultuur en tradities. Diegenen die aankomen en hier willen wonen, behoren zich mijns inziens aan te passen, zouden moeten integreren en de geldende wetten, normen en waarden van het land, het gezag en de bevolking moeten respecteren.
  Aangezien er nog veel mensen geloven wat er op de televisie wordt getoond, is het van belang dat de wakkere mensen de nog slapende mensen wakker maken. Het delen van berichten via mail, Whatsapp, Telegram, social media en sms helpt daarbij. U kunt ook, zoals iemand doet met mijn column, kan ook met die van iemand anders natuurlijk, die uitprinten en bij buren in de brievenbus stoppen…
  In de aanloop naar de verkiezingen en met het oog op de komende weer loze beloftes van de kartelpartijen is het van belang dat de bevolking goed geïnformeerd is en ziet welke consequenties dit mondiale VN-klimaatbeleid, dat nationaal en lokaal wordt gestimuleerd en geïmplementeerd, heeft op de toekomst van ons en onze kinderen. Zogenaamde dictatoriale groene en duurzame plannen die over het algemeen zeer slecht zijn voor het milieu en de atmosfeer.
  De mensen hebben het recht om te weten wat dit politieke klimaatbeleid betekent voor de gepensioneerden, die hebben gevochten voor ons land en onze vrijheid, wat het doet met ons sociale systeem, de welvaart, de boeren, de zorgkosten, die nu al de pan uitstijgen omdat de staat betaalt voor alle nieuwkomers.  En met het vooruitzicht op het levensgevaarlijke 5G, dat, zo zeggen vele wetenschappers en professoren, vele gezondheidsproblemen zal veroorzaken, zullen die kosten mijns inziens blijven stijgen.
  Het overgrote deel van Nederland is klaar met het politieke wanbeleid en het is tijd dat Den Haag dat beseft en daar ook naar gaat handelen. Van mij persoonlijk mag de nu zeer waarschijnlijk grootste partij van Nederland, de PVV, het stokje overnemen, dan kunnen de grenzen dicht voor de algemene veiligheid en volksgezondheid van alle inwoners van Nederland.
  Voor meer echt ongecensureerd nieuws, nationaal en internationaal, kunt u terecht op mijn Telegram-kanaal: t.me/EliseNijmegen Mocht u nog een informatief verjaardagscadeau nodig hebben, dan hier nog een paar boekentips: www.boekenbestellen.nl
  PVV nieuw
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten