Plannen voor arbeidsmigrantencomplex voor 2000 arbeidsmigranten op Agriport A7

Datum:
 • dinsdag 4 februari 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • HOLLANDS KROON - MIDDENMEER – Het staat nog in de kinderschoenen maar er zijn plannen om op Agriport A7, waar al een complex voor ruim 300 arbeidsmigranten staat, nog een complex bij te bouwen voor 1500 tot 2000 arbeidsmigranten.
  Bron: HK Nieuws 03-02-2020

  Dit complex is dan direct het grootste arbeidsmigrantencomplex van Nederland. Op het complex komen niet alleen appartementen maar ook genoeg gelegenheid om te relaxen. Net zoals bij het andere arbeidsmigrantencomplex zullen ook hier strenge regels aan het verblijf verbonden zijn. Zo komen er conciërges die alles in goede banen moeten leiden, en worden de arbeidsmigranten verplicht om zich per fiets, voor die vlakbij werken, naar hun werk te gaan.
  Ook zal er streng op toe worden gezien dat er rondom het complex geen afval wordt gedumpt zoals het nu ook al het geval is bij het eerste complex.
  Wanneer de plannen concreet worden is nog niet duidelijk, mogelijk nog dat dit jaar de plannen worden aangeboden aan de gemeente Hollands Kroon.


  Foto

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Een mens stoot per jaar 800 KG CO2 uit. Nederland importeert in opdracht van VN en Brussel 100.000 (arbeids)migranten per jaar.
  We moeten van het gas af vanwege de niet bewezen schadelijke CO2 uitstoot maar het importeren van al die mensen zorgt voor een extra uitstoot van 80.000 Ton CO2 per jaar en dat is bij deze extreem linkse regering en haar GL aanhang opeens geen probleem?

  Anoniem zei

  Mooi, dan kunnen al die andere plannen van tafel!!!!

  Een reactie posten