‘IK WORD ACHTERVOLGD DOOR WINDTURBINES.’

Datum:
 • zaterdag 15 februari 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het is niet alleen ongehoord, maar ik vóel me ook ongehoord in de windturbine kwestie.


  15-2-2020

  De mensen worden verkeerd (of niet) ingelicht, bepaalde gezondheidsonderzoeken worden niet uitgevoerd, uit hun context gehaald of gewoonweg ontkend.
  Ik woonde tien jaar geleden op een plaats waar nu windmolens staan (we konden het helaas niet tegenhouden, alleen verhuizen) en het heeft toen achttien maanden geduurd voor ik mijn huis  na 18 maanden voor 70.000 euro minder kon verkopen. Mede omdat de gemeente de WOZ-waarde toch wel 100.000 euro minder waard vond. Terwijl ze ontkenden dat dit door de windmolens kwam. Andere portefeuille, denk ik.
  De ‘schadevergoeding’ was niet in verhouding met het verlies wat we hebben gehad, een lachertje zelfs.
  Nu woon ik aan de andere kant van het land, gemeente Venray. En je gelooft het niet: nu willen ze ook hier windturbines gaan plaatsen! Terwijl het hier het minste waait van heel Nederland. Wat inhoudt dat ze niet vaak aan zullen gaan, maar wanneer ze draaien, mogen ze extra hard om het gemiddelde van max. 47db te halen. Want 3x nul en 3 dagen 90, maakt een gemiddelde van 45.
  Het gaat om windturbines van 230 meter tiphoogte, en die mogen al staan op een woningafstand van 300 meter! Even ter vergelijking: de Eiffeltoren is 300 meter hoog, de Euromast 185 meter.
  Ik ben daar niet blij mee. Ik woon hier  twee jaar en ben net de financiële tegenslag van mijn vorige huis te boven. Dit gaat me toch niet weer overkomen?
  Ook beweert de overheid dat het niet is aangetoond dat laagfrequent geluid geen schade aanricht. Uit buitenlands onderzoeken blijkt iets anders, maar die worden hier niet geaccepteerd. Nee, je kunt er alleen psychotisch van worden!
  Ikzelf maak geen cortisol (meer) aan door verschillende operaties aan mijn hypofyse. 
  ‘s Ochtends moet ik pilletjes nemen voordat ik weer een beetje tot leven kom. Wanneer er ‘s nachts een irritatie is, zoals geluid, dan maakt een gezond lichaam cortisol aan, het mijne dus niet. Voor mij kan dit nachtelijke geluid desastreuze gevolgen hebben in de vorm van een Addison-crisis, die dodelijk kan zijn. 
  Door mevr. A.v.d.B, Venray

  Logo ON! Omroep Ongehoord Nederland!


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Nederlandse burgers zijn alleen nog maar goed om steeds meer belasting te betalen, verder zijn ze voor Rutte & Co alleen maar lastig.

  Anoniem zei

  Er is geen enkel respect voor de gezondheid als het om de klimaat waanzin gaat. De klimaat extremisten zien liever het gros van de inwoners van dit land ziek worden en sterven. Compleet gehersenspoeld door de Greta propaganda, en letterlijk levensgevaarlijk als ze het advies van Greta gaan opvolgen door iedereen tegen de muur te zetten die op basis van feiten zich uitspreekt tegen het nieuwe klimaat kalifaat.

  Een reactie posten