Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

Datum:
 • donderdag 16 januari 2020
 • in
 • Categorie:

 • Topeconoom Armstrong: ‘De natuur bewijst dat klimaatalarmisten regelrechte leugenaars zijn’
  15-1-2020 

  ___________________________________________________________________________
  Topeconoom Armstrong: ‘De natuur bewijst dat klimaatalarmisten regelrechte leugenaars zijn’ – Grillig weer niet veroorzaakt door CO2, maar begin zonne minimum en global cooling, plus verschuiving magnetische noordpool
  ———————————————————————————
  In de mainstream media worden inmiddels alle grillige weerverschijnselen, zoals de bosbranden in Australië, toegewezen aan klimaatverandering. Met misleidende, gemanipuleerde korte termijn statistieken wordt de naïeve Westerse bevolking in de waan gehouden dat het klimaat extreem snel opwarmt, terwijl juist het tegendeel het geval is. ‘Klimaatverandering is een fanatieke religie geworden,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Armstrong. ‘Er is geen bewijs, het is volledig op geloof gebaseerd…. Het is Europa dat door alle klimaatmaatregelen lijkt voorbestemd om in te storten’ (3).
  De ‘Green Deal’ van de EU gaat de belastingbetaler tot 2030 minimaal € 1,2 biljoen kosten, maar daar komen nog allerlei ‘aanvullende investeringen’ in de orde van honderden miljarden euro’s bij. Er wordt weer opzettelijk met allerlei verschillende bedragen en jaartallen gesmeten om de Europeaan in verwarring te houden over de werkelijke, monstrueuze bedragen die Brussel gaat uitgeven aan het in snel tempo afbreken van een groot deel van onze welvaart er bijna al onze vrijheden, omdat energie en (privé) vervoer al snel onbetaalbaar zullen worden.
  In de Duitse auto industrie staan ruim 410.000 banen op de tocht, en dat is nog maar het begin van de opzettelijke de-industrialisering van Europa, die het speerpunt is van de Marxistische Europese Commissie. ‘Onder de mensen die ik in de Duitse auto industrie spreek is de algemene consensus dat ze in faillissement worden gedreven, voordat er enige erkenning komt dat het allemaal nonsens is,’ aldus Armstrong.
  Zonne minimum veroorzaakt vulkanische activiteit, groot gevaar voor oogsten
  De toenemende vulkanische activiteit (o.a. Mexico, Filippijpen) is een van de bewijzen dat we in een zonne minimum terecht zijn gekomen. Vijf of zes middelgrote erupties, of één grote, zouden de afkoeling ernstig kunnen versnellen, waardoor we in ‘een vulkanische winter’ terechtkomen. Oogsten zullen dan massaal mislukken, en miljoenen mensen zullen omkomen van de honger en allerlei epidemieën.
  Historische voorbeelden zijn er genoeg. Zo stierf in de 6e eeuw de helft van de bevolking in Scandinavië uit door een aantal vulkanische erupties in Amerika en IJsland (tussen 536-547 n.C). Het hele noordelijk halfrond werd verduisterd, wat een abrupte klimaatverandering en zeer snelle afkoeling veroorzaakte. Historicus Procopius schreef dat in het Byzantijnse Rijk de zon zelfs een vol jaar enkel een flauw schijnsel afgaf, niet sterker dan de maan in normale omstandigheden.
  In China sneeuwde het in de zomer, en mislukten tussen 536-539 n.C. alle oogsten. In Europa markeerde de vulkanische winter het begin van de ‘donkere middeleeuwen’ met bijna een eeuw lang chronische hongersnood. In het Oost Romeinse Rijk brak de builenpest uit, waardoor een derde tot de helft van alle mensen omkwamen.
  ‘Natuur bewijst dat het regelrechte leugenaars zijn’
  Het is voor de ‘global warming’ kerk heel makkelijk om te beweren dat bijvoorbeeld de Australische bosbranden zijn veroorzaakt door CO2-klimaatverandering. ‘Ze leggen enkel een verband met CO2, maar daar is NUL (wetenschappelijk en historisch) bewijs voor. Als het echt door mensen zou zijn veroorzaakt, dan zouden de historische gegevens moeten laten zien dat dit soort zaken voor de industriële revolutie niet voorkwamen. Maar ze negeren het historische feit dat het klimaat altijd is veranderd. Ze willen daar niet eens op reageren, en de mainstream media nemen gewoon hun beweringen als onbetwistbare feiten over, zonder zelfs maar een beetje onderzoek te doen.’

  Zo zijn in Australië in de 19e eeuw en aan het begin van de 20e eeuw meerdere nog ergere branden en droogteperioden geweest. ‘Maar deze activisten (en politici) beweren dat alles door CO2 komt, zonder enig bewijs, en de mensen accepteren alles wat ze zeggen… De natuur zelf toont aan dat deze mensen regelrechte leugenaars zijn.’ (2)
  Klimaatactivisten ‘zijn als de barbaren die het Romeinse Rijk ten val brachten’
  ‘Ik maak me er zorgen om dat we in een zonne minimum komen die het diepste wordt sinds de Kleine IJstijd zo’n 200+ jaar geleden. De klimaatverandering fanatici hebben hun beweringen tot het niveau van een religieus geloof opgevoerd… Deze klimaatactivisten (plus de Europese gevestigde politiek) zullen niet naar rede luisteren. Iedereen die het waagt hen tegen te spreken wordt meteen door hen aangevallen en gedemoniseerd. Met behulp van een 16 jarig meisje, van wie ze durven te beweren dat zij een klimaat autoriteit is, wisten ze in regeringen en in DAVOS (Wereld Economisch Forum) te infiltreren.’
  ‘De klimaatactivisten lijken met hun extreme gedrag de rol van de vijand te hebben overgenomen uit de tijd toen de heidenen het Romeinse Rijk ten val brachten. Zij beweerden namelijk ook dat de samenleving ten dode was opgeschreven omdat de christenen weigerden hun (natuuraf)goden te aanbidden… Het klimaat werd kouder, wat resulteerde in een zuidwaartse massa migratie. De Romeinen noemden hen de barbaren.’
  ‘We zien nu eenzelfde soort verdeeldheid, met intense haat tegen iedereen die de klimaatactivisten probeert tegen te spreken. (Traditionele) religies nemen af, terwijl het progressivisme (Marxisme) sterker wordt. De kern van de klimaatactivisten wil de moderne samenleving vernietigen, omdat ze de industriële revolutie de schuld geven van de opwarming na 1850, wat een normale cyclus was omdat we net uit de Kleine IJstijd kwamen.’
  In het Westen, vooral in Europa, zien nu we ‘een zeer overeenkomstige botsing die het Romeinse Rijk verdeelde, en diens uiteindelijk val in gang zette. We gaan opnieuw een zonne minimum in, met het risico op koud weer met enorme massa’s hongerdoden als gevolg.’ (1)
  Ongekend snelle verschuiving magnetische Noordpool
  Dat proces zou versterkt kunnen worden door de ongekend snelle verschuiving van de magnetische Noordpool. Van enkele kilometers per jaar is deze verschuiving richting Siberië in zeer korte tijd versnelt naar zo’n 50 tot 60 kilometer per jaar.
  Uit de resten van plotseling bevroren mammoeten en andere prehistorische dieren is al eerder gebleken dat zij zo’n 42.000 jaar geleden het slachtoffer zijn geworden van een razendsnelle, catastrofale afkoeling die vermoedelijk slechts enkele dagen of uren in beslag heeft genomen, en die waarschijnlijk het gevolg was van zo’n poolverschuiving. Het is zeker niet gezegd dat dit nu weer gaat gebeuren, maar de onverwachte versnelling van de verplaatsing van de magnetische Noordpool heeft de complete wetenschap verrast.
  Het kan dus dat nog voor 2030 zal blijken dat het diametrale, rampzalige klimaatbeleid in Europa enorm zal hebben bijgedragen aan de wijd verspreide ellende die het gevolg zal zijn van door global cooling mislukte oogsten, epidemieën, en de dan inmiddels grotendeels afgebroken betrouwbare en betaalbare energievoorziening met fossiele brandstoffen en kerncentrales. (3)

  Xander

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De mensen zullen het pas begrijpen als het te laat is. Kijk naar de peilingen, de linkse partijen dus incl VVD en CDA, hebben nog steeds een grote meerderheid. Helaas beseft ook de demente bejaardenpartij niet dat ze voor de ondergang van Nederland in de EU hebben gestemd.

  Een reactie posten