Global Cooling zet door: Sneeuw in Thailand; Extreem koud in India; Al 50 doden door griep in Bangladesh

Datum:
 • woensdag 1 januari 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • NASA: Zonne cyclus wordt zwakste in 200 jaar
  1-1-2020


  _________________________________________________________________________________
  Niet CO2, maar afnemende zonne activiteit oorzaak van weersextremen – Afkoeling zorgt historisch voor miljoenen doden door mislukte oogsten, hongersnoden, ziekten, opstanden en (burger)oorlogen
  ———————————————————————————
  Terwijl de Nederlandse mainstream media stug doorgaan met hun dagelijkse CO2-opwarming propaganda, vindt er in realiteit een precies tegenstelde ontwikkeling plaats die eveneens helemaal niets met CO2 te maken heeft, namelijk het begin van Global Cooling. In het subtropische Bangladesh, waar de temperatuur in de winter tot gemiddeld 10 graden daalt, is het op dit moment nog maar 4,5 graden. Het gevolg is dat er een griepepidemie is uitgebarsten waar al minstens 50 mensen aan overleden zijn (3). Dankzij het huidige diametrale klimaatbeleid in het Westen zijn wij straks totaal onvoorbereid als lagere temperaturen voor mislukte oogsten en meer epidemieën met grote aantallen slachtoffers gaan zorgen.
  Volgens de klimaatalarmisten had de Noordpool dankzij menselijke CO2 uitstoot in 2013 helemaal ijsvrij moeten zijn, zou Groot Brittannië op 1 januari 2020 compleet onder water hebben gestaan (The Guardian, 21-02-2004), zou de generatie jongvolwassenen in Europa en de VS nooit sneeuw en ijs hebben gezien, en zou de ijsbeer zijn uitgestorven (realiteit: er zijn er in tientallen jaren nog nooit zoveel geweest).
  Niets van dit alles bleek ook maar een beetje waar te zijn, maar desondanks blijven we dag in dag uit met dezelfde –herstel: almaar extremere- leugenpropaganda om de oren worden geslagen, bedoeld om massa hysterie te veroorzaken en zo nog meer geld van de burgers naar de zakken van de elite over te hevelen, en vooral: onze vrijheden af te pakken en totale controle over ieder aspect van ons leven te krijgen.
  Kou grijpt om zich heen en zorgt nu al voor veel ellende
  De ziekenhuizen in Bangladesh zijn overvol omdat duizenden mensen zich met griep, uitdroging of longontsteking moesten laten opnemen nu het land geteisterd wordt door extreme kou. Hetzelfde geldt voor het oosten van Canada en het middenwesten van de VS, waar de kou minstens 22 slachtoffers eiste. 39.000 mensen belandden in het ziekenhuis, en 4,6 miljoen mensen hebben nu de griep, waar inmiddels 2100 mensen aan overleden zijn. (3) Ook in het noorden van Florida is het ’s nachts al erg koud (4 graden) geweest.
  In Delhi, India, werd op 30 december een kou record van slechts 9,4 graden Celsius gemeten. Sinds 1901 is het in december nog nooit zo koud geweest in de Indiase hoofdstad. De gemiddelde temperatuur voor het hele land was in december slechts 18,6 graden. Sinds 1901 was het alleen in 1973 kouder. (5)
  NASA: Zonne cyclus wordt zwakste in 200 jaar
  De NASA en andere astronomen waarschuwen dat de nieuwe zonnecyclus (nr. 25) de ‘zwakste in 200 jaar’ wordt. Dat komt overeen met eerdere zonne minima die langdurige perioden met Global Cooling veroorzaakten. Deze trend lijkt zich in ieder geval tot 2025 te versterken, waardoor de weersextremen zullen toenemen. Er is zelfs kans op een nieuw Maunder Minimum, waardoor de koele periode tientallen jaren kan gaan duren.
  Sinds 2015 laten wetenschappelijke ballonnen afnemende zonnestraling en daardoor toenemende atmosferische straling zien. De extreme kou in de stratosfeer (- 85 graden Celsius!) zorgde gisteren in Zweden en Noorwegen voor zeer zeldzame, spectaculaire stratosferische wolken (4).
  Niet CO2, maar afnemende jet stream oorzaak van grilliger weer
  Tijdens zonne minima is het magnetische veld van de zon verzwakt, waardoor de kracht van de zonnewind afneemt. Hierdoor kunnen kosmische stralen dieper in de atmosfeer van de planeet doodringen. De normaal stabiele ‘jet stream’ die de koude poollucht gescheiden houdt van de warmere lucht, wordt zwakker en grilliger, met grote gevolgen voor het weer op zowel het Noordelijk als Zuidelijk Halfrond. Ook de toename van vulkanische activiteit lijkt hiermee verband te houden.
  Ook de hitte en enorme bosbranden in Australië –die sowieso jaarlijks optreden- vallen daarom perfect binnen het historische plaatje van Global Cooling. Tijdens een periode waarin de zonne activiteit steeds lager wordt en de temperaturen dalen, zitten er lokale extreme pieken met hitte en droogte tussen. Dat was de afgelopen jaren in Europa het geval, terwijl op andere delen van het Noordelijk Halfrond, Noord Amerika en Azië het ene na het andere koude- en sneeuwrecord werd verbroken.
  Het grillige weer heeft dan ook NIETS te maken met CO2, en al helemaal niet met de luttele procentjes waarvoor de mens verantwoordelijk is. De honderden miljarden die ook in Nederland worden uitgegeven om de CO2 uitstoot te reduceren zijn dan ook compleet weggegooid geld – althans, voor de gewone burgers, want de overheden en een kleine clubje bankiers en multinationals worden er nog rijker door.
  Gevaarlijk dat leugens Greenpeace en Greta blindelings worden geloofd
  Het is daarom een groot en zelfs gevaarlijk probleem dat het Westen, inclusief Nederland, zich totaal niet op Global Cooling voorbereiden, maar blindelings achter de propaganda van Jennifer Morgan (Greenpeace), haar hysterische trekpopje Greta Thunberg en andere klimaatalarmisten aanlopen, die –nu hun eerdere voorspellingen klinkklare onzin zijn gebleken- inmiddels op Orwelliaanse wijze beweren dat de kou- en sneeuwrecords eveneens het gevolg zijn van CO2 (‘cooling = warming’).
  Afkoeling: miljoenen doden door mislukte oogsten, ziekten en oorlogen
  Als er al reden is voor klimaatalarmisme, dan zullen over een aantal jaar ook de grootste predikers en aanhangers van de nieuwe klimaatreligie de verwoestende gevolgen van afkoeling onder ogen moeten zien: kortere, slechtere en mislukte oogsten met hongersnoden als gevolg, de verspreiding van tal van ziekten, en –eveneens historisch aantoonbaar tijdens perioden met Global Cooling- wijd verspreide sociale onrust, opstanden en (burger)oorlogen, wat in enkele gevallen leidde tot een afname van de bevolking met 50%.
  Maar misschien is dat juist het verborgen doel van de Westerse- en VN globalisten? Massale chaos en tientallen miljoenen doden veroorzaken door de samenleving voor te liegen over de echte ontwikkelingen van het klimaat, en zelfs hun welvaart, en straks in Nederland ook mogelijkheid om zich met goedkoop en stabiel aardgas te kunnen verwarmen, af te pakken? Het zal wel weer een ‘complottheorie’ worden genoemd – totdat ook dit ‘complot’ over een paar jaar de harde realiteit is geworden. Dan zal het huidige klimaatbeleid worden gezien voor wat het is: een misdaad tegen de mensheid.

  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten