Extreemlinkse Antifa terreurgroep kondigt dodelijk geweld tegen conservatieve burgers aan

Datum:
 • vrijdag 3 januari 2020
 • in
 • Categorie:

 • —————————————————————————————————————————————-
  Nederlandse boerenorganisaties bedreigd met sabotage en brandstichting; Extinction Rebellion distantieert zich
  ———————————————————————————
  3-1-2020

  Links moet en zal altijd zijn zin krijgen, en gaat dat niet goedschiks, dan maar kwaadschiks, waarbij zeer grof geweld niet wordt geschuwd. Dat zich steeds herhalende patroon wordt weer duidelijk zichtbaar in het Westen. Een Duitse Antifa-groep heeft op een bekend links internetplatform onder de slagzin ‘Event: Krieg’ moordaanslagen op conservatieve politici, agenten, juristen, soldaten, bedrijfsmanagers en religieuzen aangekondigd. In Nederland hebben de boerenorganisaties een brief ontvangen waarin ze worden bedreigd met sabotage en brandstichting. De brief is ondertekend met vier afkortingen die staan voor extreemlinkse dierenrechten- en milieuorganisaties, waaronder de eindtijdsekte Extinction Rebellion, dat overigens ontkent iets met de bedreigingen te maken te hebben.
  De Antifa groep ‘De Zwarte Troep (Menigte / Schare)’ uitte de openlijke oorlogsverklaring tegen rechts op het linksradicale haatplatform Indymedia, dat –in tegenstelling tot rechtse platforms- geen duimbreed in de weg wordt gelegd door de autoriteiten in Berlijn.
  Behalve politici van de vrijheidspartij AfD worden ook politieagenten, juristen, soldaten, bedrijfsmanagers en religieuzen bedreigd. Enkele dagen geleden werd er al geprobeerd om de Vrije Kerk in Tübingen in brand te steken.
  De linkse terroristen zien zich naar eigen zeggen als de opvolgers van de anarchistische jeugdgroepen die zich in de jaren ’20 en ’30 tegen de opkomst van de Nationaal Socialisten zouden hebben verzet, en zich toen al ‘De Zwarte Troep’ noemden.
  ‘Vuurwapens en explosieven’ tegen ‘Nazi’s’
  ‘Demonstreren is verspilde tijd en kracht. Nazi’s laten zich niet door tegenargumenten, wetenschap, feiten etc.. bestrijden of zelfs overtuigen,’ is het wederom typerende ‘Alinsky’ argument van de extremisten, aangezien deze juist op henzelf slaat. Daarna volgt een letterlijke oproep om de als ‘Nazi’s’ gekenmerkte tegenstanders in de politiek, het bedrijfsleven, bij de autoriteiten en in de kerken met ‘vuurwapens’ en ‘explosieven’ te vermoorden.
  De opsteller van de dreigbrief ondertekent deze met ‘De Pest’. Het is niet te verwachten dat de Duitse autoriteiten iets ondernemen, aangezien deze op last van de regering Merkel eveneens druk zijn met de volop door de mainstream media gesteunde ‘strijd tegen rechts’. Groepen zoals Antifa en Extinction Rebellion fungeren dan ook als de moderne SA bruinhemden, die begin december nog AfD parlementariër Christina Baum met de dood bedreigden. (3)
  Boeren in Nederland bedreigd met sabotage en brandstichting
  In Nederland gaat het ook hard de kant van het linkstotalitaire Duitsland op, zowel met de door D66 minister Ollongren voorgestelde keiharde onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting, als met de bedreigingen tegen conservatieven. Boerenorganisaties ontvingen een brief waarin ze worden uitgemaakt voor terroristen, en worden bedreigd met sabotage en brandstichting. ‘Wij gaan jullie arrogantie, ontkenning, onwil en terreur niet met lede ogen aanzien,’ aldus de brief, die werd ondertekend met de afkortingen van vier dierenrechten- en milieuorganisaties.
  Mark van den Oever, de leider van het Farmers Defence Force, zei ‘niet warm of koud’ te worden van ‘deze toetsenbordhelden’, omdat ze wel vaker dit soort bedreigingen ontvangen. ‘Wij zijn voor de duvel niet bang, laat staan voor een A4’tje zonder namen erop.’
  Een woordvoerder van de eindtijdsekte Extinction Rebellion verklaarde dat ‘wij zoiets niet doen’ en de brief ‘te ver gaat’. Agractie acht het daarentegen mogelijk dat ‘een van de leden de brief heeft gestuurd.’ (2)
  Antifa, Extinction Rebellion en andere extremistische groepen fungeren feitelijk als de onofficiële ‘stormtroepen’ van de linksgroenliberale elite, die ingrijpende dwangmaatregelen heeft aangekondigd om ons in een fascistische klimaatdictatuur te dwingen. De oorlog tegen de vrijheid, welvaart en zelfbeschikking van de Westerse en ook Nederlandse burgers lijkt nu pas goed te beginnen.

  Xander

  2 reacties :

  Anoniem zei

  We kunnen vanwege de al of niet aanvechtbare handelswijze van de boeren onze bedenkingen hebben maar om meteen maar met terreurmaatregelen te gaan dreigen zal voor vrijwel alle mensen een brug te ver zijn.
  Er is bij de Overheid al lang bekend uit welke hoek waait maar zolang dit soort dubieuze lieden nog door de overheid gesubsidieerd worden is er voor de boeren geen bescherming te verwachten van diezelfde Overheid.
  Ex. EU parlementariër Paul van Buitene heeft diverse overheidsinstellingen een ook leden van de regering ingeseind en heeft namen van de extreem linkse schooiers. Niemand heeft gereageerd en hij zal bij uitblijven van reacties van de Overheid iedere week een naam van de terroristen bekend maken. We gaan het dus meemaken dat ook hooggeplaatste personen er (zijdelings) bij betrokken zijn.

  Anoniem zei

  Als aanvulling op het 1e commentaar: https://www.linkedin.com/pulse/46-iedere-dag-een-naam-paul-van-buitenen?articleId=6618083732127535104#comments-6618083732127535104&trk=public_profile_article_view

  Een reactie posten