Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen

Datum:
 • zaterdag 21 december 2019
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Echte klimaatgevaar is afkoeling, niet opwarming
  21-12-2019
  _____________________________________________
  IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar tijd niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C. – De ècht zorgwekkende trend heeft niets met CO2 te maken: Global Cooling lijkt door te zeten
  ———————————————————————————
  Omdat Nederland zich aan allerlei internationale klimaatafspraken heeft verbonden is de staat verplicht om extra CO2 maatregelen te nemen, zodat het doel –vermindering van 25% t.o.v. 1990- eind volgend jaar gehaald wordt, zo oordeelde de Hoge Raad vandaag. Urgenda, het platform van extreemlinkse activisten, won daarmee de rechtszaak die in 2013 werd aangespannen. Het kabinet Rutte heeft nu een nieuw excuus om ingrijpende dwangmaatregelen te nemen -(ook al wordt dat nu ontkend)- waarmee de economie, welvaart en vrijheid in ons land in nog sneller tempo worden afgebroken, en dat uitsluitend op basis van een op bewezen fake science gebaseerde communistische ideologie.
  Zo heeft het IPCC klimaatpanel van de VN –dat, gezien publieke uitspraken van enkele van zijn eigen leiders, in realiteit niet werd opgericht voor het klimaat, maar om de welvaart  te herverdelen en een communistische wereldregering mogelijk te maken- erkent dat er grote onzekerheden in de eigen modellen zitten, reden waarom er op de officiële IPCC website de disclaimer staat dat de juistheid van de inhoud van die website ‘niet gegarandeerd’ kan worden. Maar op die inhoud baseert de Nederlandse regering wel zijn honderden miljarden euro’s kostende klimaatbeleid.
  Gematigde klimaatgelovige erkent dat klimaatcrisis fake nieuws is
  Zelfs de gematigde Daily Telegraph columnist Sherrelle Jacobs, die zegt nog wel te geloven dat CO2 het klimaat opwarmt, schrijft nu dat de ‘klimaatverandering crisis fake news’ is… Ik was altijd een gematigde in plaats van een ‘ontkenner’ – totdat ik de omvang van de oneerlijkheid ontdekte… Nu de doemdenkers het stempel van een geïnstitutionaliseerde ziekte krijgen, is het onmogelijk te negeren dat de (klimaat) ‘wakkeren’ de nieuwe ‘slapers’ zijn. Ze zitten te diep in hun suikercoma van hysterie om zich te realiseren dat ze worden beetgenomen met desinformatie.’
  ‘De klimaatcrisis is de meest schokkende en effectieve propaganda van de 21e eeuw… Het mainstream debat (over het klimaat) is een belediging van de intelligentie van het publiek en van de basis wetenschap.’ Op de VN klimaatconferentie in Madrid buitelden politici en officials over elkaar heen met het geven van nog ernstigere waarschuwingen: we hebben geen 12, maar nog maar 8 jaar om de planeet te ‘redden’ – nee, het is nog maar 18 maanden, of is het misschien nu al te laat?
  De onder de klimaatreligieuzen circulerende statistiekjes die de ‘crisis’ zouden bewijzen, zijn echter niet gebaseerd op feiten, maar enkel op ‘projecties’ – oftewel lukrake verwachtingen die zijn gebaseerd en gemanipuleerd op basis van de vooraf ingenomen positie dat ‘global warming’ ermee bewezen moet worden.
  Onafhankelijke onderzoeken en niet gemanipuleerde statistieken laten al jaren zien dat er van die CO2- opwarming tot nu toe helemaal niets is terechtgekomen. Met behulp van deze politiek correcte gemanipuleerde nepstatistieken voorspelde het IPCC in 2007 een opwarming van 0,2 graden Celsius per decennium. In 2012 moest echter worden toegegeven dat die opwarming slechts 0,05 graden bedroeg – volkomen normaal binnen de natuurlijke fluctuaties van het klimaat.
  ‘Deze gestoorde wereld zet de optimisten en realisten als extremisten neer’
  Jacobs: ‘Dit los de van de waarheid staande bedrog heeft een huiveringwekkend effect op de wetenschap… Eco-extremisten kappen discussies af die afwijken van het Apocalyptische scenario…. Researchers die andere variabelen aandragen, van veranderingen op de zon tot vulkanen, worden belachelijk gemaakt, waardoor we nog verder van de waarheid afdrijven… In deze gestoorde wereld zijn de optimisten de sceptici (of ‘ontkenners’) geworden, en degenen die niet zijn geradicaliseerd door global warming hallucinaties de extremisten.’
  Het meest zorgwekkende is nog wel dat het overgrote deel van politiek Den Haag bevangen is door deze door nepwetenschap en angstpropaganda veroorzaakte hallucinaties, en zij vast van plan zijn om de Nederlandse samenleving in nog sneller tempo te beroven van onze welvaart en vrijheid. Ze kunnen en willen niet meer terug, zelfs al zou de temperatuur morgen maandenlang niet boven de min 10 uitkomen. Hun geloofwaardigheid en honderden miljarden belastinginkomsten en overheids ‘investeringen’ (waar grote bedrijven en banken immmens van profiteren) staan immers op het spel.
  Echte klimaatgevaar is afkoeling, niet opwarming
  En dat het inderdaad niet warmer, maar juist kouder gaat worden, lijkt steeds waarschijnlijker. ‘De belangrijke bredere trend gaat naar global cooling, wat veel gevaarlijker is, omdat oogsten mislukken en er meer ziekten komen,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Als de temperatuur 10 jaar stijgt beweren ze dat dit global warming is, maar als de temperatuur dan 5 jaar daalt leven ze in ontkenning en beweren ze dat deze schommelingen ook op global warming wijzen.’
  ‘Het klimaat is echter altijd aan het veranderen, en de volgende zonne cyclus wijst op het laagste niveau in honderden jaren. We moeten absoluut bezorgd zijn dat de toegenomen vulkaanactiviteit tot een vulkanische winter kan leiden, wat de komende jaren heel erg kan worden. Zodra er een grote uitbarsting op schaal 6+ plaatsvindt, kunt u voor de toekomst maar beter ingeblikt voedsel in huis halen, want twee van deze gebeurtenissen, zelfs als er een jaar tussen zit, zullen de planeet aanzienlijk afkoelen.’
  ‘Klimaat gebruikt om socialisme op te leggen en wereldeconomie over te nemen’
  De paar jaar met licht stijgende temperaturen (overigfens nu al 15 tot 20 jaar niet meer) waren niets meer dan een kleine oprisping in de algehele trend naar afkoeling, en niet opwarming. ‘Maar de activisten proberen het klimaat te gebruiken om het socialisme door de strot van de samenleving te duwen, en zo de wereldeconomie over te nemen. Die agenda is zo goed verkocht, dat ze de samenleving hebben afgeleid van het echte klimaatgevaar dat zich voor onze ogen ontvouwt. Ze blijven maar doen alsof dit onderdeel is van de geheel door mensen veroorzaakte CO2 en global warming, maar de planeet heeft dit soort veranderingen al vaker gehad, lang voordat er überhaupt mensen bestonden.’ (2)
  Daarom is inderdaad geen tijd meer te verliezen, en moet Nederland zo snel mogelijk alle klimaatverdragen opzeggen, en de vrijkomende honderden miljarden die ander in de bodemloze klimaatput worden gestort gaan aanwenden om de energiezekerheid en –betaalbaarheid, de voedselvoorziening (dus juist meer steun en bewegingsvrijheid voor de boeren) en het welzijn van ons volk overeind te houden en zo mogelijk zelfs te verbeteren. Zo niet, dan dreigen straks miljoenen verarmde Nederlanders van het gas afgesloten te worden, waardoor ze behalve figuurlijk ook letterlijk in de kou zullen komen te zitten.
  Xander

  3 reacties :

  Anoniem zei

  HEEFT U LOTEN BIJ DE POSTCODELOTERIJ?

  Zeg ze op! Urgenda heeft 8,3 MILJOEN euro gekregen van de postcodeloterij! En wie weet waar nog meer van dit gajes naar toe gaat?

  Anoniem zei

  De Postcode loterij heeft 3 jaar geleden ook al eens 30 MILJOEN dollar geschonken aan Hillery Clinton en het domme Nederlandse volk maar loten kopen.
  Hoe hebberig kan een mens zijn als je loten koopt bij de Postcode Loterij die min of meer een criminele organisatie is als je dergelijke bedragen schenkt aan dubieuze doelen.

  Anoniem zei

  Die CO2-aflatenhandel zou 90 duizend miljard dollar (….) opleveren voor 2030. Geeft voldoende aan dat het geheel is opgezet door bankiers om globaal te kunnen regeren (agenda 2030_ via de aflaten handel voortkomend uit het nieuwe wereldwijde "klimaat geloof" dat geïndoctrineerd
  wordt op alle mogelijke manieren. Wetenschappelijke feiten tellen niet, natuur wordt compleet vernietigd inclusief de massa raakt aan de bedelstaf en alle vrijheden worden afgenomen. Een stuk gevaarlijker dan nazi Duitsland ooit was...... Je ziet het pas, als je het doorhebt... https://interessantetijden.nl/2019/12/21/frank-elderson-dnb-mengt-co2-aflatenhandel-in-geldsysteem/

  Een reactie posten