Links criminaliseert politieke tegenstanders

Datum:
 • dinsdag 10 december 2019
 • in
 • Categorie:

 • Links is zeer bedreven in het etiketteren van anderen. Dit is een efficiënte manier om politieke propaganda te bedrijven.   COLUMNS: Door AFSHIN ELLIAN


  Men wil de politieke tegenstander op verschillende niveaus criminaliseren en demoniseren: van nazisme, fascisme naar extreemrechts, en dan naar rechts-radicaal (radicaal rechtspopulisme). Het vertrekpunt was en is de misdadiger met het kleine snorretje – met hem moet het object van demonisering direct of indirect in verband worden gebracht. Wanneer dat lukt, verstomt het inhoudelijke politieke debat.

  Daarvan getuigen de artikelen en boeken van Cas Mudde, een extreemrechts-expert. Hij schrijft pagina’s vol met als doel om, met behulp van gammele teksten van geestverwanten, bewijs te verzamelen voor de etiketten die hij op zijn politieke tegenstanders plakt. Dit soort mensen analyseert nooit de inhoud van het politieke debat. Ben je tegen massamigratie, dan voldoe je reeds aan een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor een negatief etiket.

  Op dit moment heeft links ultravage associatieve etiketten ontdekt. Het is moeilijk tegen iemand te zeggen dat hij of zij extreemrechts is, maar zonder schaamte kun je zeggen en schrijven dat iemand radicaal rechts is, waarmee men uiteindelijk hetzelfde doel bereikt. Zo schreef Hassan Bahara, journalist van de Volkskrant, afgelopen zaterdag een verbijsterend artikel over jonge vrouwen die andere opvattingen hebben dan Hassan en zijn clubje.

  Het artikel begint met deze onvergetelijke zinnen: ’Het vrouwelijke gezicht van radicaal rechts is knap, jong, blond en beschouwt het hedendaags feminisme als een groot gevaar voor de westerse beschaving. En hoe ongemakkelijk het ook is om meteen over het uiterlijk van vrouwen te beginnen, in dit geval is er geen ontkomen aan.’

  Hassan en de rest van de redactie moeten zuivere Afghaanse hasj hebben gerookt om dit op te kunnen schrijven. Had Geenstijl dit geschreven, dan was er een opstand georkestreerd onder leiding van columnisten van NRC Handelsblad.

  Nazi-etikettering

  Hassan Bahara verwart journalistiek met activisme van Denk of Nida in hun strijd tegen de FvD en islamcritici. Nu begrijp ik waarom de FvD groeit: Thierry Baudet heeft de perfecte vijanden! En die Hassan heeft nu zijn gekoesterde klaagrecht verspeeld door zijn tegenstanders op een absurde manier (de meisjes van rechts zijn mooi en er ligt een strategie onder hun mooi-zijn) in een kwaad daglicht te stellen. Zonder ethische remmen trok een aantal medewerkers van de Volkskrant ten strijde voor Hassan en tegen andersdenkenden: ’dienstmaagden van radicaal rechts’ (Margriet Oostveen) of ’Arische prinsesjes’ (Harriet Duurvoort). Radicaal onbeschaafd!

  Het zou van barbarij getuigen als over Hassan en zijn vriendjes wordt geschreven: ’Het radicale gezicht van moslims van Marokkaanse afkomst is knap, jong, heeft krullend haar en beschouwt de hedendaagse antimigratie als een groot gevaar voor de islamitische beschaving. En hoe ongemakkelijk het ook is om meteen over de afkomst van anderen te beginnen, in dit geval is er geen ontkomen aan.’

  Hassan, het gebod luidt: ’Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.’

  Met nazi-etikettering wil een deel van de Volkskrant-redactie een legitiem debat over het inperken van massamigratie tot zwijgen brengen. Dat is pas radicaal.

  4 reacties :

  Anoniem zei

  Het verdrag van Lissabon is op één punt na hetgeen wat de architect van nazi Duitsland, Walter Hallstein op papier zette als grondwet voor het derde rijk. De EU is het vervolgplan van de elite die eerst via Keizer Wilhelm met wereldoorlog 1 en daarna met Adolf Hitler hun rijk wilde vormen waarbij alle macht bij de multinationals en bankiers kwam te liggen. Uitleg hierover https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg . Links is dus druk bezig om hetgeen wat in beide wereldoorlogen mislukt is, alsnog te doen slagen. Hetzelfde geld voor D66 die alle soevereiniteit van het land en inwoners wil weggeven aan de EU. Kijk dus uit voor alle EU gezinden, wat feitelijk zijn het zéér fanatieke fascisten die streven naar diepe armoede voor de massa en rijkdom voor de elite de kliek die de elite ondersteunt en er klakkeloos opdracht is opdracht voor uitvoert.

  Anoniem zei

  Nou, nou, anoniem 1. Overdrijft u nu niet een beetje?

  Anoniem zei

  5500 ASIELNEMERS wachten op een woning! Laat het even goed tot u doordringen. 5500!!
  Natuurlijk zijn we rechts. Heerlijk!

  Dekker zei

  Wat staat ons allemaal te wachten nu Timmermans(PvdA) zijn waanzinnige EU Klimaatplannen bekend heeft gemaakt? We moeten allemaal vergroenen, Nederland van het gas af en de rest van de EU AAN het gas omdat het zo schoon is. Er worden honderden MILJARDEN van West Europa overgemaakt naar Oost Europa om de kosten van het vergroenen in oost Europa door het rijke West Europa te financieren, dat is allemaal geld wat is opgebracht door de westerse belasting betaler.
  Bovendien moeten de mensen in Nederland hun huis klimaat neutraal gaan maken en dat zelf betalen.
  Voorbeeld: een ouder echtpaar met een eigen woning dient die woning te vergroenen en moet daarvoor zeer waarschijnlijk geld lenen. Stel €50.000 want dat gaat die onzin bij een gemiddelde woning minimaal kosten, bij oude huizen lopen de kosten snel verder op. De lening van €50000 zal een looptijd kunnen hebben van 20 jaar. De maandelijkse aflossing is €208,00 excl. de rente. Voor ouderen met een klein pensioen is dat veel geld. Wat nu als het oudere echtpaar komt te overlijden en de lening is nog niet afbetaald? De bank zal beslag leggen op de woning(onderpand) en via de veiling verkopen en dat is normaal gesproken altijd veel lager als op de vrije markt. Dus de erfgenamen schieten er fors bij in. Waarom zouden ouderen zoveel kosten maken voor de paar jaar dat ze nog te leven hebben? Deze maatregelen van Timmermans hebben alleen als doel de mensen waaronder de ouderen die het nu nog redelijk goed hebben van al hun geld af te helpen en met torenhoge schulden op te schepen alleen maar om zo de zeggenschap over de gehele EU te krijgen, precies zoals het in de vorige eeuw gegaan is in de Sovjet Unie.

  Eerdaags valt de Deutsche Bank om en dan is Leiden in last, ook de Nederlandse Banken die waardeloos schuldpapier hebben opgekocht van failliete landen en zeg dan maar dag met uw handje want dat is uw spaartegoed ook opeens weg, of dacht u dat de Nederlandse Regering garant staat voor bedragen beneden de Ton?

  Bent u toch voor vergroenen en u denkt dat de kosten wel mee zullen vallen ga eens offerte vragen voor: vloer-, dak-, muur isolatie, kosten van een warmtepomp (die niet verwarmt beneden de 4 graden), bijverwarmen met straalkachels, aanleg inductie kookplaat + installatiekosten (aanpassingen in de meterkast, enz.), fijnmazige vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping, nieuwe vloeren, rondom extra isolerend dubbel of driedubbel glas, zonnepanelen, warmteboiler.
  Met dank aan VVD, CDA, CU, D'66, GL>, PvdA, Ouderen Partij, Dierenpartij en DENK. Slechts bij RvD en de PVV zitten nog politici die nog wat op hebben met hun eigen volk, de eerder genoemde partijen vallen onder het hoofdstuk LANDVERRAAD.

  Een reactie posten