In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen

Datum:
 • woensdag 18 december 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • ‘Politici vertegenwoordigen niet meer het volk, maar eigen hebzucht’


  17-12-2019

  ___________________________________________________________________________________
  Duitse ouders kunnen vanaf volgend jaar € 2500,- boete krijgen voor niet laten vaccineren kinderen – ‘Iedere politicus die ouders en kinderen vaccinaties wil opleggen vertoont de meest verdorven vorm van corruptie, en zou moeten worden afgezet’
  ———————————————————————————
  Het verplicht stellen van vaccinaties, zoals in diverse EU-landen al het geval is, wordt in Nederland steeds hoger op de politieke prioriteitenagenda geplaatst. 
  De kans is heel groot dat we naar een situatie zoals in Duitsland en de VS gaan, waar vaccinaties steeds vaker ‘mandatory’ zijn, terwijl de farmaceutische industrie op voorhand geen enkele wettelijke aansprakelijkheid heeft voor de doden en gewonden die altijd vallen bij een vaccinatieronde. Het is zelfs zo erg dat vaccins voor kinderen niet eens hoeven te worden getest. Over de werkzaamheid van vaccins kan men van mening verschillen, maar niet over het vastgestelde feit dat in de VS in 10 jaar tijd niet één persoon is overleden aan de mazelen. Daarentegen stierven 108 kinderen juist door het vaccin tegen de mazelen.
  Hoe dat kan wordt duidelijk als we naar de vele tientallen mogelijke bijwerkingen kijken zoals die op officiële overheidssites (zoals van de Amerikaanse FDA) staan vermeld, zoals de mazelen (inderdaad, de ziekte zelf!), permanente hersenschade, coma, chronische toevallen, verminderde bewustzijn, gehoorverlies, longontsteking, tal van infecties en ontstekingen (van o.a. bloedvaten, huid en lymfeklieren), zenuwverlamming, oogafwijkingen, en ‘natuurlijk’ de dood. (2)
  Vaccin producenten gevrijwaard van iedere aansprakelijkheid
  Ondanks alle wollige quasiwetenschappelijke verklaringen blijft het een vreemd verhaal dat gevaccineerde mensen minder beschermd zouden zijn tegen een ziekte als een klein percentage van de bevolking zich weigert te laten inenten. Die redenatie is net zo logisch als beweren dat u een groter risico hebt op een auto ongeluk als uw buurman weigert zijn autogordels om te doen.
  Nog vreemder –en verdachter- is het gegeven dat weliswaar constant wordt beweerd dat vaccins veilig zijn, maar de producenten van deze vaccins op voorhand zijn beschermd tegen eventuele schadeclaims doordat ze geen enkele wettelijke aansprakelijkheid hebben. Voor drank en voedsel is dat wel het geval. Waarom dan niet voor injecties met stoffen die nooit meer uit ons lichaam verdwijnen, en die bewezen schadelijke effecten op onze fysieke en mentale gezondheid kunnen hebben? Of is deze vraag stellen hem meteen beantwoorden?
  ‘Grote bedreiging voor de samenleving’
  ‘De farmaceutische industrie doet een uiterste inspanning om de mensenrechten en de rechten van ouders met betrekking tot hun kinderen opzij te schuiven. (De staat) New Jersey vindt dat alle kinderen tegelijkertijd een hele lading vaccinaties moeten krijgen voordat ze naar school mogen. Ouders krijgen geen enkele rechten meer en worden beboet als ze bezwaar hebben.
  Daarom vormt de farmaceutische industrie een grote bedreiging voor de samenleving,’ aldus de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, volgens wie politici ‘zijn omgekocht’ om deze industrie ‘van alle aansprakelijkheid te vrijwaren, zelfs van het doden van kinderen.’
  Enorme winsten over de rug van kinderen en belastingbetalers
  ‘Vaccins zijn in geen enkel opzicht 100% veilig. Misschien heeft de meerderheid geen tegenreacties, maar complete immuniteit verlenen (aan de industrie)  terwijl ze zelfs niet eens testen of vaccins grote risico’s voor kinderen vormen, is voor iedere politicus ondenkbaar.’
  Vaccins –in Californië heeft een 5 jarig kind er maar liefst 72 gehad! (3)- zijn dan zogenaamd ‘gratis’, maar worden door de overheid met belastinggeld betaald. ‘De industrie heeft hierdoor gesubsidieerde, gegarandeerde inkomsten, en ze kunnen niet worden aangeklaagd… Er zijn kinderen gestorven door vaccins. In plaats van onderzoeken te verrichten om te bepalen welke kinderen NIET gevaccineerd zouden moeten worden, kopen ze politici om zodat ze complete immuniteit krijgen, en gaan ze van staat naar staat om ouders te dwingen om vaccinaties te accepteren, of scholen te autoriseren om kinderen zonder instemming van hun ouders te vaccineren.’
  VS: Nul doden door mazelen, 108 dode kinderen door vaccin
  ‘Iedere politicus die ervoor is om ouders te dwingen te vaccineren, en die gelijktijdig de farmaceutische industrie vrijwaart van iedere aansprakelijkheid, zou moeten worden afgezet en al zijn toelagen levenslang moeten verliezen. Het in gevaar brengen van kinderen voor geld legt de meest verdorven vorm van corruptie bloot. Er zijn (in de afgelopen 10 jaar) geen doden gevallen door de mazelen, maar meer dan 100 kinderen zijn door het vaccin gestorven.’(2)
  Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu konden we vooralnog geen cijfers voor Nederland ontdekken. Het is aan te bevelen het standpunt van het Rijk over vaccinaties te lezen alvorens zelf een eventuele afweging te maken. Het gaat immers om uw grootste bezit: uw gezondheid, en daarmee uw leven.
  ‘Politici vertegenwoordigen niet meer het volk, maar eigen hebzucht’
  ‘De enige manier om deze mate van corruptie te verminderen is het beperken van ambtstermijnen. Voor één keer gekozen, dan één keer eruit. Het zou iedere politicus moeten worden verboden om ergens over te stemmen waar hij of zijn familie ooit geld voor heeft gekregen. Genoeg is genoeg!’
  ‘De politici vertegenwoordigen niet langer het volk, maar enkel hun eigen hebzucht. Het verplicht stellen van vaccinaties onder dreiging van de wet schendt ieder internationaal mensenrechten principe, en schendt al onze basis vrijheden.’ (3)
  Duitsland: € 2500,- boete voor niet laten vaccineren kinderen
  In Europa is het al net zo erg. Vanaf maart 2020 moeten alle Duitse kinderen ingeënt zijn tegen de mazelen voordat ze naar de opvang of naar school gaan. Ouders die weigeren kunnen een boete van € 2500,- krijgen. Kinderen die niet zijn gevaccineerd lopen daarnaast het grote risico niet op school te worden toegelaten. (5)
  Ook dit valt onder het totalitaire fascisme dat de laatste resten democratie en vrijheid in Europa aan het verdringen is. En dat terwijl de EU-site VaccinesToday, groot voorstander van vaccins, constateert dat de vaccinatiegraad in landen met verplichte vaccinaties niet hoger is dan in landen met vrijwillige vaccinaties. Dat alleen al is een indicatie dat niet de volksgezondheid voorop staat, maar de financiële belangen van de farmaceutische industrie.
  Verplichte vaccins nodig voor totale controle
  En, als we het echt duister willen maken, vooral de belangen van de globalistische elite die op alle mogelijke manieren bezig is om totale controle over ons hele leven en zelfs onze lichamen te krijgen.
  Door bepaalde enzymen aan vaccins toe te voegen kan in de nabije toekomst namelijk via het nieuwe 5G zowel de fysieke als mentale gezondheid van mensen, en zelfs ons genetisch materiaal, worden gemanipuleerd en veranderd. Dat is geen complottheorie, maar is door wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Onderzoeksjournalist Martin Vrijland legt dit in dit artikel uitgebreid uit. Dan begrijpt u meteen waarom de overheid zo graag uw DNA wil opslaan. (6)


  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten