Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar

Datum:
 • donderdag 12 december 2019
 • in
 • Categorie: , ,
 • Massaal in opstand komen om ons land te redden
  12-12-2019

  ________________________________________________________________________
  Het Vierde Reich wordt vanaf 2020 officieel een feit – Communistisch regime in Brussel breekt met keiharde hand alles af wat Europeanen na WO-2 hebben opgebouwd
  ———————————————————————————————————————-
  Nederland nog meer de pinautomaat van Brussel
  Een ‘man op de maan moment voor de EU’ wordt Frans Timmermans’ Groene klimaatdeal genoemd.  De voorstellen van de klimaatpaus van het EU Politburo zijn dermate extreem en krankzinnig, dat de vergelijking met de maan inderdaad klopt. Als maar de helft van Timmermans’ communistische klimaatdictatuur wordt gerealiseerd, dan gaan wij met z’n allen namelijk figuurlijk ‘naar de maan’. De EU wil namelijk ieder jaar € 575 miljard uitgeven om de hele samenleving op zijn kop te gooien en ‘klimaatneutraal’ te maken. En wie gaat dat betalen? Juist, de burgers. Per inwoner € 1280,- per jaar en per gemiddeld gezin € 5120,- per jaar. En daar krijgen we dan de stapsgewijze totale afbraak van onze welvaart en vrijheid voor terug.
  FVD Europarlementariër Derk Jan Eppink vroeg onlangs  in Brussel wie de komende 20 jaar de € 11,5 biljoen (drie keer het BNP van Duitsland) die Timmermans’ klimaatdystopie gaat kosten, moet betalen. Niemand gaf hem antwoord. Vermoedelijk wordt zoals altijd vooral aan Nederland gedacht, want wij zijn toch al de grootse nettobetalers aan de EU, en staan via diverse noodfondsen garant voor zo’n € 100 miljard om het in financieel opzicht faliekant mislukte europroject overeind te houden.
  Net als wij al vaak hebben gedaan wees ook Eppink erop dat de Nederlandse spaarders en gepensioneerden toch al de dupe zijn van het negatieve rente beleid van de ECB, en ze daardoor in 10 jaar tijd een derde van hun vermogen kwijtraken. Nu er op aandringen van de Fransen ook een bankenunie gaat komen, zullen de naïeve Nederlanders nog meer de pinautomaat van Brussel worden dan we al waren.
  Het Vierde Reich gaat met keiharde vuist regeren
  ‘De Nederlandse elite huldigt een wereldvreemd wereldbeeld, wil de beste van de klas zijn en houdt in Brussel ongemerkt uitverkoop,’ schreef Eppink enkele dagen geleden. ‘Het gaat echter niet alleen om geld. Het uiteindelijke doel… is nagenoeg volledige overdracht van nationale soevereiniteit naar Brussel. ‘ (1)
  80% van onze wetten komt overigens al uit Brussel en Straatsburg. Dat Europese Vierde ‘Reich’, of de Europese Unie van Socialistische Sovjet Republieken, bestaat dus feitelijk al. Maar vanaf 2020 gaat dat communistische Reich pas echt met harde vuist regeren, allemaal onder het mom van de nep ‘redding van het klimaat’, maar vooral om wéér de banken te redden. Grote Wall Street namen waarschuwen namelijk dat de volgende financiële megacrisis, de systeemcrisis waar wij al jaren over schrijven, nu letterlijk op het punt van uitbreken staat.
  Massaal in opstand komen om ons land te redden
  Wat we nog kunnen doen om te voorkomen dat we alles kwijtraken is massaal in opstand komen, zoals de boeren nu weer op 18 december willen doen. We moeten als volk ‘genoeg is genoeg’ zeggen, en zo snel mogelijk breken met de politieke elite die ons land, onze welvaart, onze cultuur, onze vrijheid en onze democratie willens en wetens overlevert aan een extremistisch, ons overduidelijk vijandig gezind regime in Brussel.
  Zeg over 5 jaar niet dat u niet gewaarschuwd bent, als u al uw overgebleven inkomsten zult moeten gebruiken om überhaupt te kunnen overleven, en dat in huizen die vanwege de torenhoge klimaatbelastingen amper meer te verlichten en te verwarmen zullen zijn. Europa’s Green Deal = einde welvaart, einde welzijn, einde vrijheid, en welkom totalitaire dictatuur. En dat in naam van een volledig uit de duim gezogen klimaatcrisis.

  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten