Global cooling? Winter is coming early for USA this year

Datum:
 • donderdag 7 november 2019
 • in
 • Categorie: , ,
 • Ook Global Cooling is overigens onderdeel van de klimaathoax – alles wat aan het klimaat verandert is UW schuld, onthoud dat.
  De eerste helft van november wordt extreem koud, in het noordoosten van de USA. Zie onderstaand plaatje.
  Global Cooling
  Nu zijn de weersomstandigheden in landklimaten altijd extremer dan in een zeeklimaat zoals in Nederland, maar in de USA wordt dat effect nog eens versterkt door de komvorming in het Amerikaanse Midwesten. Met in het westen de Rocky Mountains en in het oosten de Appalachen is er een natuurlijke doorstroming van klimaateffecten in het Poolgebied die reikt tot in de zuidelijke staten. De grote rivieren versterken dat effect nog eens. De Midwest is het stroomgebied van de Mississippi-Missouri, en in het noordoosten is het stroomgebied van de St.Lawrencerivier mede bepalend voor het klimaat.
  Tens of millions across the Mid-Atlantic and Northeast regions will get an early shot of winter over the next several days.
  The first round of Arctic air will make its way from the north-central U.S. into the Great Lakes and Northeast Wednesday through Saturday. The cold weather could produce the first significant snowstorm of the year for parts of the interior, including places like northern New England, where at least 6 inches of snow is expected Thursday into Friday.
  En het is iets meer dan een oprisping:
  AccuWeather’s Dan Kottlowski told USA Today that the eastern two-thirds of the nation could be 20 degrees below average for the first half of November. “A widespread killing freeze is likely to end the growing season across much of the South early next week,” he said.
  Interessant is ook om te zien wat dat doet met het Amerikaanse energieverbruik:
  Global Cooling
  En het gasverbruik:
  Global Cooling
  Pas over twee weken worden weer normale temperaturen verwacht – voor de tijd van het jaar.
  Wat is het grotere belang hiervan? Het is een reminder dat freak-gebeurtenissen nooit en te nimmer gebruikt mogen worden voor wat voor politieke propaganda over het klimaat ook. Activistische weermannen met een afwijkend verdienmodel en een staatsomroep met een eigen agenda zouden zich van dergelijk gedrag dan ook moeten onthouden.
  En bedenk hoe dom je je voelen zou als je daar nu in je blokhut zat te rillen naast een warmtepomp die niet genoeg warmte geeft om te voorkomen dat de kat doodvriest.
  Veren Of Lood

  1 reacties :

  Anoniem zei

  En waarom horen we het KNMI bij monde van veel verdiener Hiemstra hier niet over?
  Als het ergens dooit dan is het de schuld van de opwarming, als het sneeuwt of vriest is het ook de schuld van de opwarming, kortom het is allemaal de schuld van de opwarming en dat kan alleen maar gestopt worden als u nog veel meer belasting gaat betalen.(aldus VVD, CDA, PvdA, CU, GL, D'66, DENK en Ouderen Partij)

  Een reactie posten