GL/D66/PvdA Noord Holland: maximaal 60 kilometer per uur in buurt van natuurgebieden.

Datum:
 • donderdag 14 november 2019
 • in
 • Categorie: , ,
 •   
  “Automobilisten in Noord-Holland moeten volgend jaar nabij natuurgebieden mogelijk afremmen tot 70 of zelfs 60 kilometer per uur.
              14-11-2019
  De provincie laat die maatregel onderzoeken in opdracht van een in de Provinciale Staten aangenomen motie van D66, GroenLinks en PvdA.

   ,,De bouw in Noord-Holland ligt stil door de stikstofcrisis en wij zien een verlaging van de maximumsnelheid echt als een noodzakelijk kwaad om dit op te lossen”, zegt Ilse Zaal, fractievoorzitter van D66 en initiatiefnemer van de motie. De motie vraagt verder om een verlaging naar 80 kilometer per uur op alle provinciale wegen waar nu nog 100 mag worden gereden.

   VVD, FvD en PVV stemden als enige partijen tegen de motie.” 

    Lees ook:        
   
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/554330265/noord-holland-maximaal-70-km-u-rond-natuur    

  2 reacties :

  Dekker zei

  De vraag aan de klimaatgekkies van GL/D66/PvdA Noord Holland: hoe kan het dat stikstof de plantengroei bevordert en niet zoals jullie dwazen beweren dat het de plantengroei aantast?
  Kunstmest bestaat voor een groot deel uit stikstof terwijl CO2 slechts een marginaal deel van onze atmosfeer bevat(0,04%), het is zelfs onontbeerlijk voor het leven op aarde en van die 0,04% komt 95% nog voor rekening van de natuur zelf.
  Het begint in Nederland met al die zinloze verboden steeds meer op een communistische dictatuur te lijken.
  Bovendien verbruikt een moderne auto in de 5e versnelling bij 80 km per uur in de 5e of 6e versnelling minder als in de 4e of 3e versnelling.
  De politiek(behalve PVV en FvD) praat elkaar maar na zonder dat ze ook maar het flauwste benul hebben van wat er werkelijk speelt.
  En het meest trieste is nog dat we dat stel politieke onbenullen nog voorzien van een dik salaris ook.

  Anoniem zei

  Ook lekker voor alle hulpdiensten die dan pas heeeel laat ter plaatse komen. Die mogen bij spoed maar 40 km. harder rijden. De brandweer weegt meer dan 5000 kg., mag maar 20 km. harder rijden. Lekker dan als je in het buitengebied woont en je huis in brand staat en je ook nog gewond bent.....hebben ze daar al eens aan gedacht, al die groene medemensen? Alles voor de natuur!

  Een reactie posten