Gaan we de kant van Zweden op, waar de ouderen i.p.v. verwarming dekens krijgen!?

Datum:
 • maandag 25 november 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Dit kabinet kan niet zeggen “we hebben het niet geweten” of we hebben het niet aan zien komen…
  25-11-2019


  Gaan we de kant van Zweden op, waar de ouderen i.p.v. verwarming dekens krijgen!?
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  In Zweden, het door de EU vaak genoemde “voorbeeldland”, en de kant die dit kabinet duidelijk ook op wil gaan, zijn de consequenties van de asielinvasie al goed zichtbaar. Net zoals in ons Nederland hebben vele gemeentes daar tekorten. Door de stijgende kosten van de immigranten wat betreft de uitkeringen en voorzieningen heeft in Zweden elke vierde gemeente en elke derde regio in 2018 een begrotingstekort. De steden Ystad en Motala hebben besloten om daarom geen warme maaltijden meer te verstrekken aan ouderen en schoonmaakdiensten te beperken tot één keer per drie weken. De stad Motala heeft gezegd dat ze de temperatuur (stadsverwarming) in de gebouwen die ze door de hele stad beheert, inclusief de rusthuizen, zouden verminderen om geld te besparen. “We zullen de ouderen niet laten bevriezen, ze zullen extra dekens krijgen…”
  De werkeloosheid in Zweden is door de massa-immigratie toegenomen, volgens Eurostat. Daar waar veel asielzoekers worden neergezet, stijgt het werkeloosheidspercentage en het aantal uitkeringsgerechtigden. Malmö, waar de werkeloosheid bijna twee keer zo hoog is als in de rest van het land en waar grote chaos heerst, verwacht de een begrotingstekort van € 36,7 miljoen. Er zijn 290 gemeentes in Zweden en 110 gemeentes verwachten een begrotingstekort.
  https://ejbron.wordpress.com
  Saoedi-Arabië, dat ook het voorzitterschap heeft in de VN-mensenrechtenraad, heeft feminisme (vrouwenrechten/gelijkheid), atheïsme, en homoseksualiteit bestempeld als misdaden en extremistische ideeën. Op atheïsme staat in Saoedi-Arabië de doodstraf, hetzelfde geldt voor een relatie met iemand van hetzelfde geslacht, dat is dan volgens de sharia wetgeving, die de basis vormt van het Saoedische rechtssysteem. De recente veranderingen voor vrouwen, ze mogen nu autorijden bijvoorbeeld, zijn het resultaat van het onvermoeibare werk van feministen en activisten, die nu in de gevangenis zitten of vervolgd worden.
  www.amnesty.nl
  Analisten waarschuwen voor een enorme Nederlandse pensioencrisis waarbij 2 miljoen mensen, zo schrijft zelfs de Financial Times, gekort zullen worden en de premies kunnen stijgen met zo’n 30%… Dit VVD/D66/GroenLinkse beleid, dat volkomen overeenkomt met Agenda 21 van de Verenigde Naties, breekt ons land langzaam af. Een interessant artikel dat u laat zien dat we een crisis hebben in ons land op het gebied van huisvesting, armoede, energie, zorg, politie, geestelijke gezondheid en nog veel meer…
  www.xandernieuws.net
  De VN bepaalt het beleid voor alle aan de VN deelnemende landen, zo ook met de vaccinaties en  het verplicht stellen van deze, in mijn ogen, giftige vaccinaties is een idee van de Verenigde Naties. Het is eigenlijk een verdienmodel voor de grote mondiale farmaceutische industrie, zo laat onderstaand artikel weten.
  Robert F. Kennedy Jr. onthulde dat interne documenten van Mercks bevestigen dat het HPV-vaccin de verliezen moet compenseren voor de schade die het bedrijf heeft gelden met VIOXX, het lang op nummer één staande product, waardoor mensen hartaanvallen en beroertes hebben gekregen. Iets wat Mercks wist en er niets aan deed en daarom 7 miljard moest betalen om rechtszaken te schikken. Wall Street analisten voorspelden dat het gedaan zou zijn met Mercks maar de onderneming zei: Nee, we hebben nu een beter product. Een product dat verplicht zal worden gesteld, dus iedereen ter wereld moet het nemen, elke tiener, en deze keer zijn we niet aansprakelijk en kunnen niet gepakt worden…
  https://thefedupdemocrat.home.blog
  Er wordt veel verteld door dit kabinet, vele dingen die niet waar blijken te zijn en over de achterliggende agenda van het dictatoriale EU-instituut wordt niets verteld. Datzelfde geldt voor Agenda 21, waar vele mensen nog niets van weten. Dit kabinet, nou ja, niet allemaal, zegt dat er geen EU-leger komt, en geen EU-politie, maar het tegenovergestelde is waar. Het is er al! En Nederland heeft ook, zoals altijd, zonder overleg met de bevolking, bij het kruisje getekend…
  https://youtu.be
  De EU en de VN willen alle identieke culturen in Europa ten onder laten gaan door miljoenen mensen naar Europa te transporteren, want het is een hervestigingsprogramma, die hele andere normen, waarden en gebruiken hebben. De steeds hoger wordende kosten, hoe meer immigranten des te meer uitkeringen, en de stijging van de werkeloosheid en armoede zal  mijns inziens Nederland en andere “open grenzen” landen naar een financiële afgrond brengen.
  Dit kabinet kan niet zeggen “we hebben het niet geweten” of we hebben het niet aan zien komen… Het gaat gewoon door met zijn meer, meer, meer beleid, wat een desastreus effect heeft op alle inwoners van Nederland die hun vrijheid waarderen, de gelijke rechten van vrouwen willen behouden, tolerant zijn tegenover homo’s en andersdenkenden of gelovende en waarde hechten aan de vrijheid van meningsuiting, die nu door de opgelegde politieke correctheid niet meer wordt gewaardeerd.
  Dit is ons land, wij zijn de bevolking en de politiek zou in dienst moeten staan van ons, niet van het mondiale politieke kartel dat streeft naar een NWO. Zoek contact met gelijkgestemden, sluit u aan bij een (actie)groep, organisatie, of brotherhood en samen kunnen we ervoor zorgen dat we een vrij en veilig Nederland zullen achterlaten voor onze (klein) kinderen.
  Eendracht maakt macht!
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten