Bernie Sanders en Jeremy Corbyn presenteren plannen voor klimaat tirannie – straks ook in NL?

Datum:
 • zaterdag 23 november 2019
 • in
 • Categorie: , ,
 • Extreemlinks wil fossiele energie criminaliseren en daarmee economie vernietigen – Meer aanwijzingen dat de ‘Deep Freeze’, periode met global cooling, is begonnen


  23-11-2019

  De Amerikaanse Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders en de Britse Labour leider Jeremy Corbyn hebben een deel van hun plannen ontvouwd voor het geval ze resp. president en premier worden. Lees en huiver in wat voor ‘Extinction Rebellion’ achtige klimaat tirannie de Amerikanen en Britten zullen worden gestort indien deze linkse extremisten het voor het zeggen krijgen. We kunnen ons daarom zomaar voorstellen dat hun evenbeelden in Nederland, GroenLinks, de PvdA en D66, zeer geïnteresseerd in hun plannen zullen zijn.
  De sociaaldemocratische Labour Partij kwam eerder dit jaar al met het serieuze voorstel om straks iedereen verplicht driekwart van hun werkuren te laten inleveren om ‘het klimaat te redden’. Ook ieders salaris gaat dan met 75% omlaag. (In realiteit wil Corbyn niet alleen de welvaart, maar ook de banen ‘herverdelen’ onder de miljoenen migranten die de komende jaren naar Europa zullen worden gehaald).
  Corbyn gaat ‘Extinction Rebellion’ met plan voor vernietiging Britse economie
  Of dat nog niet genoeg armoede en ellende zal veroorzaken heeft leider Jeremy Corbyn zich in zijn zojuist gepresenteerde neocommunistische plannen voor een ‘groene economie’ feitelijk aangesloten bij de extreemlinkse eindtijdsekte Extinction Rebellion. Corbyn wil namelijk alle multinationals en bedrijven die niet aan zijn klimaateisen voldoen –zoals bedrijven die grote belangen in olie en gas houden- van de Londense aandelenbeurs halen.
  Deze bedrijven zullen feitelijk gedwongen worden Groot Brittannië te verlaten, waardoor er miljoenen werklozen bij zullen komen. Bovendien zal ook de waarde van het Britse pond instorten, en zal de welvaart pijlsnel uit het land verdwijnen. De onafhankelijke Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat ‘als Labour OOIT gaat regeren, dat de laatste nagel in het Britse pond zal zijn. Hierna zal er geen herstel meer komen.’ (1)
  Democraat Bernie Sanders wil fossiele brandstoffen criminaliseren
  De Amerikaanse Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders weet de extreem radicale plannen van Corbyn zelfs te overtreffen. Als president wil Sanders de fossiele brandstof ondernemingen en hun topmanagers strafrechtelijk gaan vervolgen voor het winnen en gebruiken van olie en gas.
  Armstrong: ‘Betekent dit ook dat de politici die met deze winning akkoord gingen naar de gevangenis moeten? En alle mensen die auto rijden? We moeten alle fossiele brandstoffen elimineren, maar waarom vliegt hij voor zijn campagne dan rond in privé jets? Werkt hij samen met dezelfde bedrijven om zijn campagne van brandstof te voorzien? En hoe zit het met de olie die hem warm moet houden tijdens de deep freeze (periode met global cooling die vrijwel zeker begonnen is)?’
  Volgens de meeste Westerse grondwetten is het onmogelijk mensen of bedrijven aan te klagen voor zaken waar in het verleden gewoon toestemming voor was. Dit wordt de Ex Post Factor Clausule genoemd, en is juist bedoeld om een tirannie te voorkomen. Fictief voorbeeld het is plotseling illegaal verklaren van het oversteken van de straat, en dan mensen alsnog aanklagen en bestraffen voor alle keren dat ze in het verleden legaal de straat bent overgestoken.
  ‘Bernie heeft zojuist aangetoond dat hij ongeschikt is om president te worden, want ik heb nog NOOIT van enige andere kandidaat, Democraat of Republikein, een dergelijk voorstel voor een tirannie gehoord. Het is een complete ontkenning van de normale rechtsgang, en past binnen Bernies bewondering voor het communisme, waar hij zijn leven lang altijd aan vast is blijven houden.’ (2)
  Deep Freeze / Global Cooling lijkt begonnen
  Corbyn en Sanders zullen hun afbraakplannen ongetwijfeld verdedigen door te wijzen op de zogenaamd door de mens veroorzaakte ‘opwarming’ van de Aarde. Op enkele kleine plekken in Alaska en Groenland met geringe opwarming na wordt het juist bijna overal kouder (3), en wordt in Noord Amerika en Azië al enkele jaren het ene na het andere koude- en/of sneeuwrecord gebroken (VS: 8742 nieuwe koude records en 1288 sneeuwrecords in slechts 30 dagen tijd). Ook in Marokko sneeuwde het drie dagen geleden.  
  Volgens statistieken van het Finse Meteorologische Instituut is de totale sneeuwmassa op het Noordelijke Halfrond al enige jaren exponentieel aan het groeien.  
  Europa deed de afgelopen weken mee met hevige sneeuwval in Oostenrijk (180 cm in de Dolomieten; ‘zo extreem zien we het niet vaak’), Groot BrittanniëZwitserland (vorige record uit 1959 gebroken) en Frankrijk (honderdduizenden huishoudens zonder stroom), waar het in het voorjaar ook al erg koud was, wat flinke schade toebracht aan de wijnproductie. Overigens kenden Duitsland en Oostenrijk begin dit jaar al extreme sneeuwval, wat voor ‘zeldzaam lawinegevaar’ zorgde.
  Vergeet u naast de CO2/global warming hoax ook gelijk de angstzaaiende propaganda over het smelten van ijs en een grote zeespiegelstijging, want de kleine beetjes die in de Noordelijke IJszee zijn gesmolten staan in geen enkele verhouding tot de toename van ijs op Antarctica, waar al sinds mensenheugenis 90% van al het ijs op de planeet is opgeslagen. (3)
  Het wordt koud, ook in uw huis
  Desondanks zal de Westerse klimaatkerk/sekte die ook onze politiek stevig in zijn greep heeft, en die jarenlang met ‘wetenschappelijk bewijs’ heeft beweerd dat de Noordpool rond 2020 ijsvrij zou zijn en er in Europa en Amerika geen enkele sneeuw meer zou vallen, vanwege hun geloofwaardigheid en de enorme hoeveelheden belastinggeld die ermee worden binnengehaald er ongetwijfeld zo’n draai aan geven, dat de door de zon veroorzaakte afkoeling, die wel eens 25 jaar kan gaan duren, toch ‘bewijs’ zou zijn dat de aarde door uw en mijn schuld ‘opwarmt’.
  Bereid u zich daarom maar voor op een tijd met bittere kou, vooral in de winter – ook binnenshuis, althans, als het onzalige voornemen van het kabinet Rutte om iedereen te dwingen van het gas af te gaan en over te schakelen op peperdure, volkomen inefficiënte, lawaaierige en juist met extreme kou niet werkende warmtepompen wordt doorgezet. Het lijkt in ieder geval een perfecte manier om ‘overtollige’ en ‘onproductieve’ mensen in je land (bejaarden, chronisch zieken, laagste inkomens) permanent weg te saneren…


  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten