Informatieavond ontwikkeling centrumgebied Breezand

Datum:
 • donderdag 17 oktober 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands Kroon - Breezand  Woensdag 30 oktober om 19.00 uur in Bloemenlust in Breezand. 


  Informatieavond ontwikkeling centrumgebied Breezand (Burgemeester Lovinkstraat en Zandvaart)  Begin 2020 worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het zuidelijke deel van de Zandvaart (westzijde) en Burg. Lovinkstraat in Breezand.
  Beide wegen komen samen in het centrum en zijn de belangrijkste verkeersroutes van het dorp. Over deze werkzaamheden wordt op woensdag 30 oktober een informatieavond georganiseerd om 19.00 uur in Bloemenlust in Breezand. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via de oranje button 'Aanmelden' op deze pagina.

  Ontwerp centrumgebied

  Een ingenieursbureau heeft het schetsontwerp centrumgebied vertaald in een ontwerp voor de inrichting van de Zandvaart, Burg. Lovinkstraat en het centrum van Breezand.

  Informatieavond

  Het inrichtingsontwerp moet nog afgemaakt worden, waarbij ruimte is voor ideeën uit de omgeving. Daarom organiseren we een informatieavond op woensdag 30 oktober 2019. De avond begint om 19.00 uur in Bloemenlust in Breezand. Tijdens de avond wordt het ontwerp gepresenteerd, waarna er ruimte is om tips te geven.

  Aanmelden

  U kunt zich aanmelden via de oranje button 'Aanmelden' op deze pagina of telefonisch via 088-321 5000.
  Burgemeester Lovinkstraat in Breezand

  0 reacties :

  Een reactie posten