Extinction Rebellion’s doel: de Europese cultuur vernietigen – gefinancierd door Soros

Datum:
 • zaterdag 19 oktober 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Het doel van de Extinction Rebellion is om de Europese cultuur omver te werpen en de perceptie zodanig te veranderen dat heteroseksualiteit de norm moet zijn, schrijft een van de oprichters van het door Soros gefinancierde netwerk.


  19-10-2019 Rommel

  Van de linkse extremistische organisatie Extinction Rebellion, gesteund door de klimaatalarmiste Greta Thunberg, is onthuld dat ze haar activisten aanzienlijke bedragen betaald voor hun betrokkenheid. Een van de oprichters van de organisatie heeft nu ook duidelijk gemaakt dat het minder om het klimaat gaat en meer om het omverwerpen van de Europese beschaving.
  De toonaangevende activisten binnen de Extinction Rebellion worden gedreven door iets meer dan hun “idealisme”, namelijk full-time salarissen die zwart worden uitbetaald. Het geld komt van donaties en fondsenwervers. Een van de financiers is de joodse financier George Soros, die onder andere helpt bij de financiering van zowel linkse omvolkingslobbygroepen als de derdewereld-invasie in Europa.
  Een voorbeeld van een activist die maandelijkse betalingen heeft ontvangen is de kleinzoon van een Britse baronet, Tamsin Omond, die zich in de hogere kringen van de samenleving beweegt. Hij stelde bepaalde financiële eisen aan een deeltijds klimaatactivisme, namelijk 800 euro per maand, dat werd uitbetaald door de Extinction Rebellion. Roger Hallam, een van de oprichters van de organisatie, ontvangt ongeveer 1500 euro per maand, belastingvrij.
  De organisatie, die duizenden leden heeft die overtuigd zijn van de heersende “klimaatcatastrofe” en een dreigende “klimaatramp”, maakt gebruik van burgerlijke ongehoorzaamheid en sociaal ontwrichtende acties die vaak de toegang van gewone mensen tot hun baan verhinderen. Onlangs werden pendelaars in een Londense buitenwijk tegengehouden toen klimaatactivisten op het dak van de forenzentrein klommen en verhinderden dat deze het station verliet. De geïrriteerde reizigers trokken de activisten echter van het dak van het metrostel.
  Een van de oprichters, Stuart Basden, onthult in een artikel in Medium dat het doel van de Extinction Rebellion niet echt over het “klimaat” gaat, maar over het omverwerpen van de Europese cultuur en het veranderen van de perceptie dat heteroseksualiteit het normale moet zijn.
  Basden is van mening dat het onmogelijk is om het “klimaat” aan te pakken, dat slechts een symptoom is van het “gif van de Europese beschaving”. Hij beweert dat de Europese beschaving de laatste 600 jaar “wreedheid en geweld” over de wereld heeft verspreid en “marteling, genocide, slachting en lijden” met zich mee heeft gebracht.
  Hij schrijft dat de Extinction Rebellion niet echt over het klimaat gaat, maar over de “diepere problemen die onze cultuur teisteren”. Als voorbeeld noemt hij onder andere de ‘blanke overheersing’, het patriarchaat en de klassenverschillen – wat ironisch kan lijken, omdat de meeste deelnemers van de beweging de hogere of middenklasse zijn.
  FENIXX 

  0 reacties :

  Een reactie posten