Verhuizers halen in opdracht van huisarts Van Heusden praktijk in Anna Paulowna leeg

Datum:
 • woensdag 17 juli 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands kroon - ANNA PAULOWNA
  In opdracht van huisarts Arstrid van Heusden hebben verhuizers woensdag haar praktijkruimte in Anna Paulowna leeggehaald.


  Winnie van Galen - 17-7-2019
  Dat gebeurde een dag voor de ontruimingstermijn die de gemeente Hollands Kroon heeft vastgesteld op basis van een gerechtelijke uitspraak. Aanleiding voor de kwestie is een huurconflict tussen Van Heusden en de gemeente Hollands Kroon die praktijkruimte aan de arts verhuurde. Met die ruimte was de arts deels ontevreden.
  Klachten hierover hielpen volgens Van Heusden niet waarna ze stopte met betalen. In eerdere berichtgeving liet Van Heusden weten het niet op een ontruiming te laten aankomen.
  Lees ook:
  Noordhollands Dagblad


  1 reacties :

  Dekker zei

  De VVD (Hoogervorst, vvd'er en oud PvdA'er ) vond het samen met het CDA nodig om een nieuw zorgstelsel in Nederland te introduceren: concurrentie gericht zodat het goedkoper zou worden voor de mensen als het Ziekenfonds.
  Waarom dat zo nodig moest wist niemand. Sinds de invoering van dit stelsel is het een puinhoop geworden:
  Ontzettend duur, lange wachttijden waardoor patiënten sterven, ziekenhuizen die failliet gaan, ziekenhuizen die langs elkaar heen werken, ziekenhuizen die om aan voldoende inkomsten te komen onnodige handelingen uitvoeren en ga zo maar door.
  Deze chaos werkt door in alle geledingen van de gezondheidszorg en de artsenpraktijk in Anna Paulowna is daar een spreken voorbeeld van.
  Hoe is het mogelijk dat dit soort "artsen" de kans krijgen een praktijk te beginnen? Zowel de Overheid, de farmacie en de Zorgverzekeraars zijn hier schuldig aan. Ook de Gemeente is niet helemaal schuldvrij want die hadden als verhuurder van het oude gemeentehuis beter hun huiswerk moeten doen zodat de gemeente had kunnen weten dat de partner van huisarts van Heusden er in Friesland al een puinhoop van hadden gemaakt.
  En het ergste is nog: het wordt van kwaad tot erger.

  Een reactie posten