EINSTEIN OF BIN LADEN?

Datum:
 • donderdag 18 juli 2019
 • in
 • Categorie:

 • Maar om binnen onze eigen landsgrenzen ook nog toekomstige vijanden op te leiden, moet toch zelfs Christenen te ver gaan.
  Metro-Nieuws - 18-7-2019
  Columnisten
  EBRU UMAR 18-7-2019

  EINSTEIN OF BIN LADEN?

  Er is nog nooit iets goeds uit het islamitisch onderwijs gekomen en daarom gaan we natuurlijk door met islamitische scholen in Nederland. Als je er maar genoeg neerzet, moet er uiteindelijk toch ooit een Einsteintje bovendrijven. Dat de kans groter is op een Bin Ladentje (of meerdere Bin Ladentjes), wordt natuurlijk in alle toonaarden genegeerd. Want discriminatie. Want racisme.
  Islamitische scholen zijn een cultuurverrijking van ons polderland (#not). Het toonbeeld van ons liberalisme. Geen hond die er op zit te wachten, behalve politici. Maar wat voor goeds kan er komen uit scholen die kindertjes scheiden – behalve welgeteld niets? Binnen de schoolmuren vindt de segregatie van jongetjes en meisjes plaats, buiten de schoolmuren die van moslimkindjes van Nederlanders. Nederlandse kindjes zijn sowieso haram, ze geloven niet in Allah en eten varkensvlees. De meisjes zijn voorbestemd te hoereren, de jongens zijn watjes. Homo, zo je wil. Islamitische ouders die niet willen integreren, die alleen maar willen profiteren van onze samenleving – inclusief rechten en uitkeringen – sturen hun kindjes naar deze scholen. Scholen waarop kinderen geïndoctrineerd worden in hun wereldbeeld. Alleen al omdat ze zien dat jongens in jurken rondlopen en meisjes een hoofddoek dragen. Scholen waar ze leren dat ‘zij’ anders zijn. Scholen die buiten de Nederlandse samenleving staan – omdat ook dat een recht is volgens onze vrije rechtsstaat.
  Dat door recht op vrijheid van onderwijs een angstaanjagende islamitische parallelle samenleving wordt gecreëerd in ons Nederland, raakt politici niet. Waarom zou het ook, zij en hun kinderen wonen ver weg van deze werkelijkheid; als je het niet ziet, bestaat het niet. Dat we door die islamitische scholen onze eigen vijanden voeden, groot maken en ook nog financieren, wordt ontkend.
  Vandaar dat minister Slob de komst van een islamitische school afdwingt in het Westland. De Westlanders willen het niet, integreren begint immers op school, dus nergens voor nodig die onzin. In Den Haag denken ze er anders over. Die islamitische school moet en zal er komen. Want Nederland en het Westland in het bijzonder, heeft er blijkbaar profijt van dat ‘kinderen contactgestoord worden opgevoed naar de andere sekse toe’, zoals oud-leerlingen van zo’n school zeggen. Dat kinderen menen dat niet-moslims naar de hel gaan. En dat ouders het prima vinden dat schoolresultaten onder de maat zijn, examens gejat worden en die hele omgeving een mini-samenleving is, precies zoals we ’m niet willen in Nederland. De islam is een godsdienst waar moslims in islamitische landen al godsgruwelijk veel last van hebben, waarom moeten we dat voeden in Nederland Arie Slob? De islam heeft geen Einstein voortgebracht. Wel een Bin Laden. Een Mohammed Bouyeri. Een Redouan Taghi. Een Saban Baran. En alle hoofddoekjes bij de Publieke Omroep. Dat de grenzen openstaan en de verloren mensheid hierheen komt is één ding meneer Slob. Maar om binnen onze eigen landsgrenzen ook nog toekomstige vijanden op te leiden, moet toch zelfs Christenen te ver gaan.
  _______________________________________________

  6 reacties :

  Anoniem zei

  Wat een heerlijk wijf! En nee, dit willen we niet!

  Nederland is stuk. Ik wil een nieuwe.

  Anoniem zei

  Aan EBRU UMAR kunnen de meeste politici en inwoners van dit bekrompen landje een voorbeeld nemen.
  Een vrouw om als Nederlander trots op te zijn. Ze zal eerdaags wel vermoord worden en dan roept bijna de hele goegemeente weer ach een wee want hoe kan dat nou gebeuren in dit door de VVD bestuurde land? Rutte, waarvan niemand weet of het een man, een vrouw of een transgender is, vandaar ook die achterbakse smeerlapperij van die griezel.

  Anoniem zei

  Wat een eng mens is deze mevrouw. Brrr.

  Anoniem zei

  Laatste anoniem, kunt u iets preciezer zijn waarom u het een eng mens vindt?
  Volgens mij geeft EBRU UMAR precies weer wat er mis is in dit land of komt u niet verder als het gemanipuleerde nieuws van NOS, RTL, enz?
  Beetje dom om dan een oordeel te vellen.

  Anoniem zei

  Anoniem 3. ENG MENS............... In het Nederlandse woordenboek staan 32 mogelijkheden om eng mens te vertalen. Er is NIET EEN WOORD dat uw domme kwalificatie kan ondersteunen.

  Fijne dag verder dom mens.
  Het is gebruikelijk eerst even na te denken voordat u iets op papier zet dat u daar even over nadenkt. Daar moet je natuurlijk wel minimaal een IQ voor hebben van 100.

  Dekker zei

  Waar zou anoniem 3 zijn oordeel op baseren?
  Waarschijnlijk weet deze, waarschijnlijk extreem linkse racist het zelf ook niet en wil hij alleen maar zijn dommigheid tentoon spreiden.
  Het zou hem/haar sieren om zijn/haar naam onder het achterlijke commentaar te zetten.

  Een reactie posten