Facebooks oorlog tegen conservatieven maakt nieuw slachtoffer: Natural News

Datum:
  • dinsdag 11 juni 2019
  • in
  • Categorie:
  • ‘De techno-fascisten van Facebook, YouTube, Google en Wikipedia vormen de grootste bedreiging voor de vrijheid van de mensheid ooit’ – Nederlands historisch archief over Tweede Wereldoorlog na protesten weer vrijgegeven op YouTube


    10-6-2019

    De oorlog die de door extreemlinkse ideologen zoals Mark Zuckerberg geleide tech giganten tegen conservatieven en rechtsen voeren heeft een nieuw slachtoffer gemaakt: Natural News, al jaren één van de allergrootste websites die onafhankelijke informatie verstrekken over omstreden zaken rondom vaccinaties, pesticiden, voeding en het klimaat, is permanent van Facebook verbannen. Het YouTube kanaal van het Nederlandse historische Archief Alkmaar is na geblokkeerd te zijn vanwege het vertonen van educatief historisch (!) materiaal waarin onder meer Nazi vlaggen en Adolf Hitler zijn te zien, na veel protesten weer vrijgegeven (2).
    Natural News wordt ook niet meer toegelaten op Twitter, YouTube, Pinterest en Google News. ‘Deze techno fascisten vormen nu de grootste bedreiging voor de menselijke vrijheid ooit. Zij hebben, inclusief Wikipedia, besloten dat meningen die alle officiële standpunten in twijfel trekken op niet één platform meer worden toegestaan. Iedereen die de veiligheid van giftige vaccines, 5G, geo-engineering, chemotherapie of chemische pesticiden zoals glyfosaat betwijfelt wordt op boosaardige wijze aangevallen, belasterd en van de internet platforms afgegooid,’ reageert Mike Adams, beheerder van Natural News.
    ‘Je mag niet eens meer over voeding, anti-kanker voedsel of voedingssupplementen praten zonder gelijk het stickertje ‘vitamine website’ dat nepmedicijnen promoot te krijgen. Inderdaad, deze linkse autoritaire tirannen zijn ook nog eens anti-voeding geworden.’
    ‘Iedere website of persoon met een andere mening dan het corrupte wetenschappelijke establishment wordt onmiddellijk als ‘nepnieuws’ weggezet, en dat terwijl de linkse media voortdurend complete verzinsels over president Trump en zijn supporters brengen. Zoals ik al vaker heb gezegd zijn de tech giganten en hun CEO’s de ware vijanden van de mensheid.’
    ‘Meest wetteloze oorlogsmisdadigers ‘
    Het is pure censuur, maar Facebook, YouTube en Google noemen het alleen niet zo. Zij vinden dat ze een monopolie hebben op de ‘juiste’ standpunten en de ‘waarheid’, en hebben zichzelf de autoriteit gegeven om te bepalen wiens mening politiek-correct genoeg is om te worden doorgelaten, en wie moeten worden geblokkeerd.
    ‘Deze criminelen zoals Mark Zuckerberg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter) en Tim Cook (Apple) zijn ongekozen, hebben nul transparantie en geven kanalen niet de mogelijkheid om in verweer te komen tegen deze oneerlijke ‘nepnieuws’ belasteringen die afkomstig zijn van linkse journo-terreur slaven. In essentie wordt het hele internet nu gecontroleerd door de meest wetteloze oorlogsmisdadigers denkbaar, die geen enkel respect hebben voor mensenrechten, menselijke waarde of de vrijheid van meningsuiting.’
    ‘Hel op Aarde’
    Adams plaatste enkele gebande video’s op Brighteon.com, het platform dat is ontstaan om gebande conservatieve en rechtse stemmen weer een podium te geven. In enkele video’s heeft hij het over ‘online etnische zuiveringen, uitgevoerd door de kwaadaardige tech giganten, in een poging om de mensheid tot slaven te maken en via gedachtencontrole, censuur, intimidatie en autoritaire tirannie een Hel op Aarde te creëren.’ (1)
    De New York Times heeft zich achter YouTube opgesteld en schrijft dat het censureren en verbannen van rechtse en conservatieve sites nog maar net begonnen is (4).
    President Trump heeft Twitter juist opgeroepen om ‘gebande conservatieve stemmen zonder restricties weer toe te laten. Dit heet vrijheid van meningsuiting, weten jullie nog? Jullie maken een gigantische fout!’ (3)
    Blokkade Nederlands historisch archief een foutje, of…?
    Eén van die opzichtige fouten, het blokkeren van een het Nederlandse historische Archief Alkmaar, is door YouTube inmiddels weer teruggedraaid. Het educatieve kanaal werd tijdelijk geband vanwege het vertonen van historische beelden van de Nazi’s en hun leider Adolf Hitler, wat door de tech censoren klaarblijkelijk als ‘extreemrechtse propaganda’ wordt gezien.
    Foutje? Of een signaal dat behalve het heden binnenkort ook het verleden zal worden herschreven om in de extreemlinkse Marxistische ideologie van de Westerse gevestigde orde te passen? Als dat inderdaad het geval is dan zouden Adams waarschuwingen over een komende ‘Hel op Aarde’ niet meer zo hyperbolisch klinken, maar wel eens de harde realiteit kunnen worden.



    Xander

    0 reacties :

    Een reactie posten