In Memoriam .....

Datum:
 • vrijdag 24 mei 2019
 • in
 • Categorie: ,

 • Het is te hopen dat in andere Europese landen het leeuwendeel van de kiezers zich nog niet laat leiden door hebzucht zoals in Nederland.

  Screenshot_17

  Door: “bozeoudeman”)
  Arm Nederland, arm Europa, arme wereld. Hebzucht heeft gewonnen, leugen en domheid regeren verder. De overwaarde heerlijkheid, dat gevoel van miljonair zijn, daar is geen kruid tegen gewassen. De wereld spoedt zich richting bloedbad, maar wat kan het de kiezer schelen zolang de overwaarde maar blijft stijgen, dus stemt de kiezer VVD, PvdA en ook CDA, de partijen bij uitstek die voorstanders zijn van de wereldwijde omwenteling en dus de giga genocide die de wereld rood gaat kleuren. Rood van het bloed, maar voorlopig heeft de kiezer het nog zeer goed onder het bestuur van ‘democraten’.  
  Het is te hopen dat in andere Europese landen het leeuwendeel van de kiezer zich nog niet laat leiden door hebzucht zoals in Nederland. Hebzucht is goed, zo geldt in het land van Lubbers en Kok, de twee bedenkers ervan. Het summum van verdeel en heers politiek: houdt de domme kiezer een zak geld voor zijn/haar neus en de zaak is beklonken. Helaas is domheid troef en had ik niets anders verwacht. Sinds ‘heiland’ Obama staat de westerse wereld volledig in brand, staan al onze rechten en verworvenheden onder druk en staat een domme massa voluit te juichen voor zijn eigen ondergang.
  Ze zijn er weer, de nationaalsocialisten van ooit. Fout, ze zijn nooit weggeweest, ze noemen zich enkel anders. Ze zijn/waren nu socialistische, Groene en christelijke democraten, oude wijn in dus nieuwe zakken. De Übermensch-gedachte was afgezworen. Was het dat? Of was enkel de omschrijving ervan veranderd. De vernieuwde nationaalsocialisten bedachten onder hun nieuwe namen een nieuwe kreet, inhoudelijk gezien dezelfde inhoud: kennis is macht! En om macht gaat het. Macht betekent geld! Macht betekent roem! Macht betekent ook onderdrukken van diegenen zonder macht!
  Wie kennis opdoet, wordt iemand, komt hoger op de maatschappelijke ladder en heeft macht, met andere woorden, wie macht heeft is een soort Übermensch die kan, mag, nee, zelfs moet heersen over de ondergeschikte mens, die geen recht heeft om een mening te hebben, die straks opnieuw ook geen recht heeft om mens te zijn, die een minderwaardig schepsel is. Dus nee, ze zijn nooit verdwenen, ze komen vandaag, nu zij hun islam stormtroepen aan het installeren zijn, tevoorschijn uit riolen, spelonken en kraakpanden waar zij de overname van de maatschappij hebben voorbereid.
  En de kiezer, die denkt zelf te kiezen, de kiezer, die zich via vele ‘onafhankelijke’ stemwijzers naar zijn/haar mening laat leiden en naar de afgrond zonder ooit te willen/zullen weten wie deze stemwijzers beheersen. De kiezer, die vaak goed bedoelde sukkel die geen enkel benul heeft te worden gemanipuleerd, te worden beheerst, en die allang op transport is gezet naar de nieuwe kampen van allesoverheersende hebzucht. Kampen van Bono ‘Kill de Boer’, Zuckerberg ‘tegengeluiden moeten worden gesmoord’ en van Kok ‘hebzucht is goed’. Als ik christelijk zou denken, zou ik volmondig stellen dat de duivel leeft en hij heet Obama? Soros? Zuckerberg? Merkel? Clinton? Nep paus? Tja, wie? Misschien wel Mensheid?
  Door:
  “bozeoudeman”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten