Het ijs op Groenland groeit weer – “slecht nieuws” meldt de media

Datum:
 • woensdag 24 april 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • De grote Vatnajökull, wat zoiets als ‘water gletsjer’ betekent, groeit weer. Maar dit is ook niet goed, wordt er in de mainstream media gezegd.FENIXX  april 23, 2019 door Rommel

  Smeltend ijs in Groenland wordt door klimaatalarmisten gebruikt als bewijs van de gevaarlijke effecten van het broeikaseffect. Als het ijs smelt, komt het land onder water te staan.
  Maar in de afgelopen jaren is de grote gletsjer Vatnajökull in Groenland weer gaan groeien door de koudere waterstromen.
  Het CBS wijst er al snel op dat “dit niet betekent dat de dreiging van klimaatverandering voorbij is”.
  Klimaatalarmisten hebben niet kunnen voorspellen dat het ijs weer zou groeien en zien het nieuws als een totale verrassing. Zogenaamde wetenschappers zouden “geschokt” zijn.
  Het wordt ook “slecht nieuws” genoemd dat het ijs weer groeit, omdat het zou moeten aantonen hoe “gevoelig” de gletsjer is voor het zeewater.
  De wereldwijd toonaangevende mariene biologie wetenschapper Nils-Axel Mörner heeft echter het klimaatalarm voor kooldioxide en dodelijk stijgend zeewater als een totale fake geïdentificeerd. Hij is van mening dat het geheel gebaseerd is op verzonnen theoretische modellen die niet overeenkomen met echte waarnemingen.
  – Dit is verzonnen. Het is heel vreemd dat onderzoekers niet beter doordringen in deze kwesties. Niet in de laatste plaats politieke wetenschappers, die geïnteresseerd zouden moeten zijn in wat de samenleving beïnvloedt. Als de maatschappij verkeerd afslaat en iemand ons bedriegt. Hoe kun je dat doen met een hele wereld? Het is verschrikkelijk. Het is echt een groot gevaar, zegt hij in Swebbtv.
  – De aarde is gelukkig veel stabieler. Wat niet stabiel is, is de samenleving en haar denkbeelden.
  – De jongeren hebben nu klimaatangst. Wat is dat voor iets? Niemand zou klimaatangst moeten hebben. Het is absurd.
  Bron:

  0 reacties :

  Een reactie posten