'Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’

Datum:
 • vrijdag 22 maart 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Het klimaat, de EU-superstaat en Marrakesh zijn precies de zaken waar ons volk nooit ook maar enige inspraak of zeggenschap over heeft gekregen, 
  22-3-2019  Niet de luxe partijen uit te sluiten’ = bijna expliciete boodschap dat Rutte niet wil samenwerken met Baudet - ‘Rubberen Rutte zal GroenLinks koers blijven volgen’


  Voor het eerst kon de Nederlandse kiezer zich rechtstreeks uitspreken over het klimaatbeleid van het kabinet Rutte III. De afstraffing die gisteren volgde spreekt boekdelen, vooral omdat de partij die zich vierkant tegen dat klimaatbeleid uitsprak met 13 zetels in één klap de grootste wordt, een winst die te vergelijken is met die van de LPF in 2002. Veel commentatoren vinden dat Rutte of zijn beleid fors moet bijstellen, of nieuwe verkiezingen moet uitschrijven. Hij zal hoogstwaarschijnlijk geen van beide doen, maar juist nog nauwer gaan samenwerken met GroenLinks, dat daardoor ook de komende jaren zijn extreme ideologie via Rutte aan ons volk zal kunnen opleggen.

  De VVD verloor weliswaar maar één Senaatszetel, maar ten opzichte van het huidige zetelaantal in de Tweede Kamer (33) betekent de teruggang nog altijd een fors verlies. Dat wordt ook nog eens gemaskeerd door het zelf in gang gezette leegzuigen van D66, waar neoliberalen die de koers onder Rob Jetten te links vinden deels overstapten naar de VVD, terwijl anderen terecht vrijwel geen enkel verschil meer met GroenLinks constateren en daarom kozen voor de charismatischere Jesse Klaver.

  FvD wint door verzet tegen klimaatbeleid, EU superstaat Marrakesh

  De uitslag (met bijna alle stemmen geteld) in het kort:
  20192015
  Forum v Democratie130
  VVD1213
  CDA912
  GroenLinks94
  PvdA78
  D66610
  PVV59
  SP49
  ChristenUnie43
  Partij vd Dieren32
  50PLUS22
  SGP12
  DENK / overig00

  Het Forum voor Democratie van Thierry Baudet is hoe dan ook de grote winnaar. Zijn scherpe en heldere boodschap, namelijk dat Nederland onmiddellijk moet stopzetten met de ‘groene’ klimaat- en energiewaanzin omdat dit beleid onze economie en welvaart zal vernietigen, heeft enorm veel mensen aangesproken. Dat geldt ook voor zijn felle tegenstand tegen de EU-superstaat in wording en het massa immigratie pact van Marrakesh, waarmee volgens diverse analyses minimaal tientallen miljoenen migranten naar Europa worden gehaald.

  Het klimaat, de EU-superstaat en Marrakesh zijn precies de zaken waar ons volk nooit ook maar enige inspraak of zeggenschap over heeft gekregen, omdat deze topics in 2017 nog vrijwel geen rol speelden bij de Tweede Kamer verkiezingen. In dat jaar ging het weliswaar ook over immigratie, maar waren de extremistische ‘Marrakesh’ plannen nog niet bekend bij het grote publiek.

  Bij lange na geen meerderheid voor links blok

  De winst van GroenLinks wordt door veel media, die er al jaren alles aan doen om Jesse Klaver en zijn partij te promoten en naar voren te schuiven, bejubeld, maar is in het licht van de totaalresultaten van ‘links’ lang zo spectaculair niet als wordt voorgesteld. De andere linkse partijen verliezen namelijk dermate veel kiezers, dat het linkse blok GL-PvdA-D66-SP-PvdD op slechts 29 zetels uitkomt, waardoor ook met de feitelijk erg linkse CU erbij lang na geen meerderheid bereikt wordt.

  ‘Rubberen Rutte zal GroenLinks koers blijven volgen’

  Premier Rutte reageerde vandaag op het feit dat de VVD is ingehaald door het FvD dat hij ‘niet de luxe heeft partijen uit te sluiten’, een nauwelijks verhulde boodschap dat hij bepaald niet van plan is om samen te gaan werken met het FvD (hooguit voor de vorm). Het enige wat hem alsnog daartoe kan dwingen is zijn eigen partij, waarin de onvrede over de almaar linkser wordende koers, en zeker het aanschurken tegen GroenLinks, aanzienlijk is.

  Dat zal de VVD echter in botsing brengen met D66, zoals bekend en nu ook onderkend door de kiezer feitelijk de vertegenwoordigende partij voor GroenLinks in het huidige kabinet. Ook het CU voelt zich wat het klimaatbeleid betreft veel meer thuis in het extreemlinkse kamp van GL en D66.

  Het is nog te vroeg voor een echte conclusie, maar de premier verwierf niet voor niets zijn beruchte bijnaam ‘Rubberen Rutte’. Vermoedelijk zal hij daarom ook de komende jaren blijven buigen en draaien om –in nauwe samenwerking met GroenLinks- de onder zijn leiding in gang gezette stapsgewijze verwoesting van onze welvaartsstaat door het extremistische klimaatbeleid onomkeerbaar te maken. Zodra die taak is volbracht wacht hem ongetwijfeld een warm bad in Brussel.

  Xander  0 reacties :

  Een reactie posten