Nieuwe burgemeester Hollands Kroon wil kennismaken op een wijze die beklijft

Datum:
 • dinsdag 12 februari 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • LUTJEWINKEL
  Je gezicht laten zien te midden van een opgepoetste entourage, snel even wat handen schudden en dan weer weg, van dat soort kennismaking is Rian van Dam niet.
  12-2-2019
  ,,Ik heb er een hekel aan dingen te doen zonder dat het beklijft, het effect heeft. Je moet iets hebben waardoor er een connectie ontstaat,’’ zei ze maandag aan de vooravond van haar installatie als burgemeester van Hollands Kroon.
  Daarmee volgt ze Jaap Nawijn op die vorige week afscheid heeft genomen. De connectie zoeken dus, iets doen dat hout snijdt om bij burgers in Hollands Kroon bekend te raken. Hoe ze daarbij te werk gaat, dat weet ze nog niet.
  ,,Misschien dat ik ergens in de gemeente een dag in de week ga werken. Of er ben op de momenten dat er iets speelt. Zeker is in ieder geval dat er wat gaat gebeuren.’’
  Van Dam liet dit maandag weten tijdens een gesprek met drie inwoners van Hollands Kroon (Liesbeth Ganzinga, Tinus Teeuwen en Chris van der Welle) in uitspanning De Huyskamer in Lutjewinkel.
  De installatie begint dinsdagavond om half acht tijdens een buitengewone raadsvergadering in Anna Paulowna. Van Dam wordt tijdens die ceremonie be√ędigd door Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in Noord-Holland.
  Noordhollands Dagblad


  0 reacties :

  Een reactie posten