Europese Commissie drijvende kracht achter klimaatspijbelen

Datum:
 • donderdag 7 februari 2019
 • in
 • Categorie:
 • Wie had gedacht dat jongeren zelf spontaan op de gedachte zouden komen om voor het klimaat te gaan spijbelen, heeft het mis.
  7-2-2019
  Er zit een goed geöliede organisatie achter, gesponsord door de Europese Commissie. Aldus ‘Cultuur onder vuur’. Zie hier.
  Ik citeer:
  Duizenden scholieren trekken donderdag 7 februari naar Den Haag. Ze spijbelen om te protesteren tegen de klimaatverandering. Het lijkt allemaal spontaan en authentiek, maar dat is het niet. Cultuur onder Vuur doet onderzoek en stuit op flinke Europese inmenging.
  “Youth for Climate”
  We pikken het draadje op door te zoeken naar de organisator van het klimaatspijbelen. Dat is “Youth for Climate”. Wat is dat voor club? Wie bestuurt en betaalt ze? De eigen websitezwijgt erover, dus zoeken we via Google.
  Junckers initiatief

  340 miljoen euro subsidie
  We stuiten op een klimaatconferentie die de Verenigde Naties in 2017 hield. Daar beloofde Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, om geld te steken in “een nieuw jeugd-klimaatinitiatief”. Zijn collega-commissaris Maroš Šefčovič gaf het een naam: “European Youth for Climate Action”.
  Misschien dat de Europese Commissie slechts steun geeft aan een spontaan jeugd-klimaatinitiatief? Dat zou dan wel peperdure steun zijn. Het “Europees Solidariteitskorps” (geen verzinsel!), van waaruit het European Youth for Climate Action werkt, krijgt alleen al in 2018 – 2020 wel 340 miljoen euro subsidie van de EU, zo bericht de Europese Commissie.
  Missieverklaring
  Maar bij subsidie blijft het niet. De Europese Commissie schrijft veelzeggende woorden in een missieverklaring: “De Europese Commissie zijn Youth for Climate Action-initiatief zal jonge mensen de macht geven om de geest van vernieuwing en regeneratie te grijpen die besloten ligt in het Akkoord van Parijs, en om samen vorm te geven aan hun toekomst, over grenzen heen.”
  Propaganda-offensieven
  “De Europese Commissie zijn…” Youth for Climate komt dus helemaal uit de koker van de Europese Commissie. Geen spontane jongerenprotesten ontstaan in de klaslokalen, maar propaganda-offensieven ontwikkeld en aangestuurd door spindoctors in Brussel.
  Akkoord van Parijs
  Het doel van Youth for Climate is ondubbelzinnig: het Akkoord van Parijs propageren. Voor wie het is vergeten: dit is het klimaatakkoord uit 2015 dat in naam van “Moeder Aarde” (letterlijke bewoording) de oorlog verklaarde aan fossiele brandstoffen. Daar valt aardgas ook onder. De strijd van het Nederlandse klimaatakkoord tegen aardgas is volledig conform het internationaal akkoord dat onze regering in 2015 tekende.
  Maoïstische tactieken
  De missieverklaring sluit af met een zinsdeel waar je makkelijk over heen leest: “over grenzen heen”. De Europese Unie houdt dus kinderen van school om ze niet alleen klimaathysterie, maar ook méér EU te laten propageren. Het doet denken aan de Culturele Revolutie, waarbij Mao Zedong zijn dodelijke greep op China verstevigde door de jeugd op te stoken tegen al het andere gezag dan het zijne.
  Bestuurd door Brussel
  Youth for Climate is een initiatief van de Europese Commissie, bedacht en bestuurd door Brussel, gefinancierd met Europese subsidie en met als doel het propageren van klimaathysterie en meer Europese inmenging. Ons advies: Als u schoolgaande kinderen heeft, houd ze verre van deze EU-klimaatpropaganda!
  Aldus ‘Cultuur onder vuur’.


  2 reacties :

  Dekker zei

  Stalin, Mao en Hitler waren de massamoordenaars die eerder gebruik maakten van kinderen voor hun propaganda.
  De EU onder leiding van dronkenlap Juncker en griezel Timmermans passen precies dezelfde tactiek toe als eerder vermelde massa moordrenaars.
  Gaat goed met de EU, binnen zeer kort hebben we ook censuur en dan is het hek van de dam.

  Anoniem zei

  Hoe verrot de (Belgische) pers is blijkt uit het feit dat een Belgische minister moest aftreden omdat ze gezegd had dat de demonstraties een complot waren. Welnu, inmiddels is gebleken dat de EU er achter zit maar het kwaad is al geschied, de minister moest aftreden omdat de hele pers over haar uitspraak is gevallen. Dat ze gelijk had naar zo is gebleken is voor de verziekte pers geen aanleiding hun beschuldigen te rectificeren.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/05/uitspraak-over-complot-rond-klimaatmarsen-nekt-vlaamse-minister-a3653003

  Een reactie posten