Kanniewaarzijn; Weggegooid Geld: Kooyhaven

Datum:
 • zaterdag 8 december 2018
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon - Anna PaulownaWeggegooid Geld: een haven van 15 miljoen euro die te ondiep is voor schepen.
  4-12-2018


  Kanniewaarzijn

  Met in de hoofdrol Arie Booy (NHD),  Wethouder Th Meskers en de huidige LADA fractievoorzitter Henk v. Gameren.  Klik hier (bij 8:12.00)  ______________________________________________________  Kijk ook: Dossier Kooyhaven

  7 reacties :

  Anoniem zei

  De verantwoordelijke politici doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat er zoveel gemeenschapsgeld wordt verkwist en blijven gewoon zitten. Hetzelfde geldt overigens voor de ambtenaren die er mee te maken hebben, die doen ook alsof ze gek zijn.

  h.oldeboom zei

  Wordt straks 'rechtgetrokken' door te 'investeren ' in een megaproject vanaf (of inclusief) de sluis bij Den Helder - Kooijhaven door, of damwanden te slaan, of het kanaal te verbreden c.q. te verdiepen en de rijksweg te verleggen. Ze barsten van het bijgedrukte geld en waanzinnige belastingopbrengsten om die nepeconomie maar op gang te houden. Want oh wee als die gaat haperen, en dat gaat gebeuren, dan zijn de rapen pas goed gaar.
  En dat het kanaal te ondiep was, was in nautische kringen in Den helder al 15 jaar bekend voor de eerste schep bij Kooijhaven de grond inging.

  Kapitein Rob zei

  Nou Oldeboom, als ze dat kanaal net zo diep en breed zouden maken als het Noordzeekanaal dan zou dat nog geen zak uitmaken; er komen gewoon geen schepen hier naartoe, wat al die plannenmakers ook bedenken.

  Sam Kooy zei

  Van Gameren staat er als een van de verantwoordelijken, als de grootste stommerik van ons land, tijdens de opname maar wat bij te lachen er het meest lachwekkende maar schandalige commentaar bij te leveren. En Meskers doet alsof zijn neus bloed en gaat verder met "ZIJN" "projecten". VVD en LADA: weg wezen !

  Sam Kooy zei

  Precies, Den Helder heeft al zware concurrentie van - naar ik meen - de Eemshaven en een aan te leggen helicopterveld !

  Anoniem zei

  R. Kapitein, het gaat er niet om of er wel/ geen schepen komen; het gaat erom dat er vanuit de overheid weer het zelfde kunstje geflikt gaat worden

  Anoniem zei

  Nawijn roept over een fantastische prestatie in zijn eigen afscheid propaganda interview in de Wieringer Courant dat er een aantal datacentra komen 3 meter onder zeeniveau. Die man heeft echt niet in de gaten wat er in Hollands Kroon leeft.

  Een reactie posten