'Gemeente te laat met oordeel'

Datum:
 • maandag 3 december 2018
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon - Kreileroord -  Bewoners in Kreileroord die gekant zijn tegen de komst van pensions voor arbeidsmigranten, hebben de gemeente Hollands Kroon in gebreke gesteld. 


  Winnie van Galen 3-12-2018

  Volgens H. Miedema had de commissie voor bezwaarschriften vorige week uitspraak moeten doen. Dat is naar zijn zeggen niet gebeurd. 

  Aanvankelijk zou de commissie binnen twaalf weken met een oordeel komen maar die termijn is met zes weken verlengd. Ook die datum, afgelopen maandag, is nu overschreden, aldus Miedema. Daarmee zouden de bezwaarmakers vanaf. vorige week recht hebben op een vergoeding tot het moment dat de uitspraak er is. 

  Krijgen de bewoners gelijk, dan komen de twee voor arbeidsmigranten vergeven woningen aan de Korenstraat te vervallen. 

  Tegen de vergunning is massaal geageerd, 165 bewoners kwamen in het geweer.

  Noordhollands Dagblad

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Te laat? Dat ga je krijgen met die "THUISWERKENDE" ambtenaren en hun falende bestuurders.

  Anoniem zei

  De (r)overheid heeft toch schijt aan de bewoners.
  Wat kan het Nazuurwijn schelen of er buitenlanders die niets anders doen dan zuipen en de boel vervuilen naast je wonen. Helemaal niets, nada, noppes.

  Anoniem zei

  Het zal de ambtenaren en de verantwoordelijke politici iets kunnen schelen want ze hoeven de kosten toch niet te betalen.
  Het zou eerlijker zijn als ambtenaren die zo opzichtig falen op staande voet zouden worden ontslagen, maar Hollands Kroon is een puinhoop en zal het altijd blijven ook met die boeren die de dienst uitmaken.

  Een reactie posten