Democratie? Laat me niet lachen!

Datum:
 • donderdag 29 november 2018
 • in
 • Categorie:
 • Nederland, zo wordt u constant wijsgemaakt, is een democratie. 
  29-11-2018
  (Door: H. Numan)
  Nederland, zo wordt u constant wijsgemaakt, is een democratie. Een bakermat van … enge blanke mannen. Een slavenhaler-land. Een kapitalistische misogyne samenleving van uitbuiters. Gore milieuvervuilers, en meer van dat soort onzin. Als het niet zo erg was, zou je er bijna om kunnen lachen. Wie roepen dat om ‘t hardst? Nou, net de mensen die niet weten wat democratie is. Maar het is veel erger. Ze moeten er niets van hebben ook.
  Ene meneer Recep(t) uit Ankara omschreef het heel aardig: “Democratie is de trein die we nemen onderweg naar sharia.” Wat hij niet zei, omdat het nogal logisch is, is dat democratie direct in gevangenkampen verdwijnt zodra de trein bij station sharia gearriveerd is.
  Recept heeft al een eigen vertegenwoordiging in ONS parlement. De drie engnekken van DENK. Peilingen laten meestal niet alles zien, vooral niet als het goed gaat met de PVV. Maar het is nogal bedenkelijk dat Denk op dit moment rond de 7-8 zetels staat. Dat belooft wat voor de toekomst.
  Er zijn nog veel meer engnekken die helemaal niets van democratie moeten hebben. De anti zwarte pieten club bijvoorbeeld heeft de mond vol van democratie en democratische rechten die vertrappeld worden. Maar alleen als het ze persoonlijk en negatief raakt. In alle andere gevallen moeten ze absoluut niets van democratie hebben. Logisch, want anarchisten zijn nu eenmaal niet democratisch, en willen het niet worden ook.
  Het allerergste is dat deze openlijke fascisten – want dat zijn het – alle voordeel van elke twijfel gegeven worden ‘want wij zijn democratisch, ook al zijn zij het niet’, en alle voordelen die onze democratie hen maar kan bieden. De democratie waar ze allemaal letterlijk hun reet mee afvegen. Openlijk. Zijn ze nog trots op ook.
  Elke Marokkaan of Turk heeft twee paspoorten. Hun eigen, dat is hun echte paspoort. En het Nederlandse paspoort waarmee ze kunnen incasseren. Steun, begrip, religie. Maakt niet uit. Zolang die domme Kazen hun eigen land en eigen cultuur weggeven, fantastisch. Dan zijn het lieve en ietwat naïeve kazen. Edoch, moge Allah die vervloekte Kazen smelten in eeuwig hellevuur als ze dat niet doen.
  Dat is te begrijpen. Zo marcheren Mohammedanen, in elk land van de wereld. De meeste mensen weten dat. Helaas valt onder het begrip ‘de meeste mensen’ niet onze bestuurlijke elite. In dienst viel het me op dat je officieren alles kunt wijsmaken wat je maar wilt, zolang je maar fraaie ingewikkelde woorden gebruikt. Dat geldt dus ook voor de rest van de elite.
  Feministen? Dat zijn vrouwelijke Recep(ten) die de democratische trein nemen naar het matriarchaat. Tot het einddoel bereikt is, en dat is een samenleving die voor 100% door vrouwen (zijzelf) gerund wordt, moeten er op democratische wijze quota’s gesteld worden om het aantal mannen te beperken in aantrekkelijke functies. De minder aantrekkelijke functies, zoals opperman in de bouw, stratenmaker, of als plantsoenwerker, daar hoeft dat niet voor. Want daar hebben zij zeer democratisch geen trek in.
  Milieu. Ene Volkert van der Graaf besloot op democratische wijze een eind te maken aan het leven van Pim Fortuyn. Hij keek in de spiegel en zag dat alle aanwezigen het unaniem eens waren met hem. Democratischer kan niet! Wie bepaalt hoe de samenleving marcheert? Dat bepaal ik, weet Volkert. Gezien het respect dat de politiek en de rechterlijke macht hem geven, kan ik hem geen ongelijk geven.
  Politiek. Daar lachen ze het hardst om ‘democratie’. Vooral onze Brusselse filiaalchef, Mark Rutte. Het ene democratische referendum heeft hij nog niet genegeerd voor hij het volgende alvast maar laat verbieden. Democratie en Mark Rutte is al een kleuterklas en Marc Dutroux. Zaken die je zo ver mogelijk van elkaar gescheiden moet houden.
  Maar het bontst van alles is de rechterlijke macht. Als een Marokkaans pooiertje met een strafblad dikker dan de koran weer eens voor de rechter staat, omdat hij verstandelijk gehandicapte meisjes voor zich laat werken, dan moeten wij begrip tonen. De arme jongen komt uit een andere cultuur – eentje waar prostitutie streng verboden is, en pooieren nog veel meer – hij is arm, onwetend, achtergesteld, zielig. Heel Das Kapital wordt voorgelezen, door de officier, advocaat en de rechter. Vrijspraak, seponeren of 40 uur schoffelen volgt.
  Totdat er een volkomen democratisch en vreedzaam protest tegen Zwarte Piet provocaties plaatsvond in Dokkum. Dan jammeren activisten, plus de bestuurlijke en de ‘begripvolle, ruimdenkende’ rechterlijke macht dat de doodstraf helaas is afgeschaft. 240 uur plantsoenendienst is veel te veel voor een recidiverend Marokkaans pooiertje. Jammer dat we Jenny Douwes niet meer kunnen geven. Geen nood, binnenkort leven we in een perfecte echte multikul samenleving met sharia recht. Kunnen we die vervelende Jenny stenigen!
  Het lijkt me dat democratie nogal een selectief begrip is geworden. We doen allang niet meer wat de overgrote meerderheid van het volk wil. Wat vierhonderd salafisten eisen, of hooguit 300 grauwe eeuwers, daar moeten we democratisch rekening mee houden. 95% voor (of tegen) is niet langer ter zake doende. Wat die 16.950.353 andere Nederlanders denken? Boeit niet!
  Hetzelfde geldt voor nationalisme en patriottisme. Die twee begrippen zijn de hoeksteen van onze samenleving, maar zo onderhand zwarter dan nazisme. Niet nationaalsocialisme, want socialisme is ‘goed’. Geen slapende Kazen wakker maken. Stel je voor dat ze doorkrijgen dat nationaalsocialisme en ‘echt’ socialisme vrijwel hetzelfde zijn…
  Nog eentje waar geen chocola van te maken valt. Transgenders. Moeten we ook respect voor hebben. Dat soort krakkemikkige bouwpakketten eist het ‘recht’ om, o.a.,  te mogen pissen op het damestoilet. “Respect!”, gilt links Nederland. Mannen en vrouwen zijn gelijk. Je geslacht zit tussen je oren! Nou, misschien als je denkt dat je een tekkel bent. Bij mij zit m’n geslacht tussen mijn benen.
  Ik heb geen probleem als vrouwen willen urineren op het herentoilet. Maar andersom denk ik dat 99% van alle dames geen trek heeft in gestoorde mannen die zo nodig moeten pissen op het damestoilet. Vooral niet als Marokkaanse pooiertjes daar dan personeel gaan werven. Want je kan er gif op innemen dat zulks dan gaat gebeuren. Of laat u uw dochtertje onbegeleid urineren  in een gelegenheid waar zwaar geestelijk gestoorden willen showen dat ze vrouw zijn?
  Dat democratie grenzen kent, lijkt me logisch. Jammer genoeg hebben we die grenzen al jaren geleden afgeschaft. Het wordt hoog tijd dat die grenzen weer terug komen.
  Door:
  H. Numan(voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten