LIEGEN IS DE NIEUWE WAARHEID

Datum:
 • dinsdag 2 oktober 2018
 • in
 • Categorie:
 • LIEGEN IS DE NIEUWE WAARHEID

  Screenshot_370
  (Door: Michel Mulder)
  Onder de kabinetten Rutte heeft zich het merkwaardige fenomeen voorgedaan dat er vaker gelogen is dan dat de waarheid gesproken werd, en dat liegen daarmee gepromoveerd is tot de nieuwe waarheid. Onze hypocriete Tweede Kamer is zo vereenzelvigd met deze nieuwe waarheid, dat men niet eens meer doorheeft dat men is afgegleden naar een zéér discutabel niveau. Kamervoorzitter Arib en het CDA-geweten Buma hebben een pleidooi gehouden tegen de normvervaging in de Tweede Kamer, simpelweg gezegd de omgangsvormen met elkaar, die het debat steeds ruwer en meer op straatvechten dan politieke discussies laat lijken, want volgens Buma wordt er ook op scholen naar deze straatgevechten gekeken en wat voor voorbeeld geeft men daar mee af?
  Zie hier de ingebakken hypocrisie en kortzichtigheid van de dames en heren politici in de Tweede Kamer, want waar men zich druk maakt om een wat ‘ruwer’ taalgebruik en daarmee een scherper debat, laat het feit dat men constant keihard staat te liegen in de Tweede Kamer, hiermee een dikke middelvinger opstekend naar het volk,en daarmee een slechter voorbeeld geeft dan een wat ruwer debat de ‘pareltjes’ van politici in de Tweede Kamer, volkomen koud.
  De leugen is onder de kabinetten Rutte zo’n gemeengoed geworden dat er enkel nog verbijstering en woede optreedt mocht een VVD’er een keer de waarheid spreken, zoals recent met weekdier Blok.
  Waarom benoem ik consequent de VVD in dit voorbeeld wanneer het kabinet uit vier partijen bestaat, en ook D66 een kwalijke reputatie heeft als het aankomt op verdraaiing van de feiten en waarheid? Dit is vanwege het feit dat de VVD het gif in onze maatschappij is, en persoonlijk verantwoordelijk voor de verloedering en aftakeling van onze maatschappij. De VVD heeft in de persoon van Mark Rutte de Gordon Gekko van de politiek geïntroduceerd, een persoon die prachtige fata morgana’s voorspiegelt die allen gebouwd zijn op leugens en drijfzand.
  Het is waarlijk een gave om in front of a whole nation, wat zeg ik in front of the whole world, zo in je eigen leugens te geloven dat je deze als absolute waarheid kan verkopen en hiermee jezelf als het moreel kompas van de ganse natie. Onze Gordon Gekko is meer bedreven in het verdraaien van de waarheid, oftewel keihard liegen, dan Steve Jobs was in het bouwen van zijn imperium, en we moeten gaan vrezen voor de tijd dat Markje zijn gave gaat aanwenden ter vervanging van zijn fetisj Juncker, want dan is er sprake van een vervanging van Bambi door Jaws.
  Een minister-president hoort boven elke twijfel verheven te zijn, een voorbeeld voor het volk waar hij leiding aan mag geven, en hoort zich in deze rol een natuurlijke bescheidenheid, maar tevens grandeur aan te meten in het besef dat hij in een bevoorrechte positie verkeert, een positie die hij aan zijn volk te danken heeft.
  Niets van deze natuurlijke bescheidenheid en grandeur zie ik terug in de persoon Mark Rutte. Ik zie slechts een narcistische leugenaar die zich walgelijk verheven voelt boven zijn eigen volk. Een man, die zich omringt met perverse decadentie en gelijkgezinde verdorven geesten en zich mede door deze schijnwereld steeds onaantastbaarder waant in de verspreiding van zijn leugenachtige boodschappen.
  Met onze Gordon Gekko heeft de verhuftering van de maatschappij zijn intrede gedaan in de Nederlandse politiek en is het een ware blauwdruk van onze samenleving geworden waar de stem van de meest a-socialen het hardst gehoord en gehonoreerd wordt.
  Door:
  Michel Mulder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Volgens de peilingen stemt 1 op de 5 Nederlanders VVD. Zijn die mensen zo dom of zijn ze net zo crimineel als de VVD top?
  Volgens de laatste krantenartikelen stijgen de vaste lasten aanzienlijk, dit ondanks dat aardsleugenaar Rutte verkondigt dat iedereen er op vooruit gaat.

  Kapitein Rob zei

  Elk volk krijgt de regering die het verdient; m.a.w. het volk wat in Nederland woont vindt het wel best zo. Niet klagen dus dat Rutte ons de afgrond induwt; ze merken het pas bij de landing.

  Een reactie posten