Ambtenaren werken met plezier

Datum:
 • dinsdag 25 september 2018
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands Kroon - Ambtenaren van de gemeente Hollands Kroon gaan met plezier naar hun werk.
  Mike Deutekom 25-9-2018

  Dat blijkt uit een ’werkplezieronderzoek’ dat voor de derde maal is gehouden onder het werkvolk in het gemeentehuis.
  De werknemers geven Hollands Kroon een gemiddeld cijfer van 7,5 voor werkplezier. Bij eerdere rondes van hetzelfde onderzoek was dat iets lager. Als ’nulmeting’ in 2014 kreeg de gemeente een 7,1 van het personeel. In 2016 steeg dat cijfer naar een 7,3.
  De deelnamebereidheid onder de ambtenaren was hoog. Van de aangeschreven werknemers vulden 87,4 procent het onderzoek in.
  Het onderzoek wordt vijf maal herhaald en telt mee voor de landelijke beste werkgeververkiezing. In 2020 en 2022 worden de laatste twee rondes van het onderzoek uitgevoerd.
  Het college van burgemeester en wethouders is tevreden met het cijfer. ,,Uiteraard blijkt uit het onderzoek dat we nog heel wat te doen hebben met elkaar, maar we zijn blij met dit mooie resultaat.’’

  Noordhollands Dagblad  3 reacties :

  Anoniem zei

  Hollands Kroon - Ambtenaren van de gemeente Hollands Kroon gaan met plezier naar hun werk.

  Hoe is dat nu mogelijk? Als het gros van de ambtenaren tijdens hun "werk" niet verder komt als hun achtertuintje omdat ze helemaal niet naar hun werk hoeven te gaan van dit rampencollege?
  Dit is typisch een onderzoek alleen maar gericht op een goede uitslag.

  Sam Kooy zei

  Het succes van zelfsturende team's ! Leugen nummer zoveel onder druk van Nawijn en trawanten. En Jip Pancras maar mee-glimlachen met zijn vroegere maatjes.

  Anoniem zei

  Hoe is dat nu mogelijk als het gros van de ambtenaren gewoon thuis werken gaat.
  Dat is het succes van zelfsturende team's? Of Leugen nummer zoveel onder druk van Nawijn en trawanten. En Jip Pancras maar mee-glimlachen met zijn vroegere VVD maatjes.

  Een reactie posten