Karin Jonker-Blokker blijft vechten voor kermis in Hippolytushoef

Datum:
 • zondag 27 mei 2018
 • in
 • Categorie: , ,

 • HIPPOLYTUSHOEF – Nu burgemeester Nawijn afgelopen april besloot dat de kermis in Hippolytushoef enkel nog zonder de botsautootjes mag doorgaan staat het voortbestaan van de dorpskermis in Hippo op losse schroeven. 


  En dit is zeer tegen de wens van Karin Jonker-Blokker in die vecht voor behoudt van de kermis in Hippolytushoef.
  Afgelopen januari kreeg Karin Jonker-Blokker het slechte nieuws dat de botsautootjes niet meer gewenst op de plek waar zij altijd stonden en ze naar een andere locatie moesten uitkijken of een kermis zonder botsautootjes moesten organiseren. Direct hierop lieten de overige kermisexploitanten al weten dan ook niet naar Hippolytushoef te komen waardoor de kermis zou worden afgeblazen.

  Café Het Stamineeke

  Karin Jonker-Blokker heeft grote vermoeden dat de uitbater van Café Het stamineeke diegene is die dwars ligt over de plek van de botsautootjes. Uit een eerder onderzoek blijkt namelijk dat de botswagens op deze plek geen probleem zijn. “Het rapport zegt dat de ruimte van 4.20 meter meer dan voldoende voor brandweer is mochten er calamiteiten voorkomen.  Op de kermis van Hoorn staan de attracties zelfs nog dichter op elkaar en daar zegt de Veiligheidsregio niets van“, vertelt Jonker-Blokker.
  Ze vestigt nu haar hoop op het college die het laatste woord heeft in deze zaak. Of er bij een negatieve beslissing net zoals in 2017 wederom een gang naar de rechter volgt  is nog onduidelijk.

  Hollands Kroon Actueel

  2 reacties :

  Sam Kooy zei

  Hij zál. koste wat het kost, de Wieringers, voordat hij opsodemietert, de nek omdraaien. Het dwars zitten van mensen zit helaas in een 100% niet geslaagd danwel ongeboren gen bij hem. Blijft dus een onverbeterlijke rat. Uit Hasselt dacht ik.

  Anoniem zei

  Waar een wil is, is een weg. Nawijn is een typisch voorbeeld van iemand die niet naar oplossingen zoekt, maar de regel mijn wil is wet hanteert misbruik makend van zijn positie als burgemeester. Desnoods met inzet van niet nadenkende order opvolgers zoals bij Luyt in Den Oever het geval was. Een zeer gevaarlijke ontwikkeling, niet alleen in Hollands Kroon maar in geheel Nederland. We glijden af naar een niveau dat neigt naar een totalitair bestuur van een elite kliek die alles op alles zet om zich te verrijken en het Nederlandse volk daar op zeer grote schaal voor laat bloeden.

  Een reactie posten