Jan Mulder bedreigd in aanloop naar windmolendebat

Datum:
 • donderdag 15 maart 2018
 • in
 • Categorie: ,
 • Groningen - Jan Mulder heeft een dreigbrief ontvangen vanwege zijn rol in het windmolendebat in Oldambt. De brief viel donderdag op de mat.
  15-3-2018
  Jan Mulder is bedreigd omdat hij tegen windmolens strijdt.

  Mulder zet zich in voor het behoud van het landschap in zijn woonplaats Nieuwolda en de andere dorpen ten zuiden van Delfzijl. Er zijn plannen voor windmolens in dit gebied.
  Hij zou vrijdag samen met oud-journalist Cees Stolk spreken in Meedhuizen, maar nadat Stolk een dreigbrief ontving, werd de informatieavond afgeblazen.

  Lucifer steekt uit de envelop

  Mulder kreeg de brief pas donderdag, omdat deze fout geadresseerd was. Zijn vrouw vond de envelop waar een lucifer half uitstak.
  De Groningse columnist en oud-voetballer zegt dat hij de volgende keer gewoon weer het podium betreedt om zijn verhaal te doen in het windmolendebat.

  Aangifte

  Stolk en Mulder doen later in de week aangifte bij de politie.

  Lees ook:

  RTV Noord

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Zo werkt het in Nederland met die extreem linkse hufters, normaal debatteren is er niet meer bij. Pim Fortuyn werd vermoord, Theo van Gogh werd vermoord, Wilders 24 u per dag bewaakt 7 dagen in de week en dat zullen lang niet de laatsten zijn die door (extreem) links vermoord of bedreigd zijn.
  Partijen als PvdA, GL, D'66 zijn levens gevaarlijk.

  Johann zei

  Zelfs de AIVD vindt ultra Links gevaarlijker dan ultra rechts. Nederland let op uw zaakje, u bent gewaarschuwd !

  Een reactie posten