Commentaar: Motorcross

Datum:
 • vrijdag 8 december 2017
 • in
 • De motorcrossers in de Noordkop staan weer met lege handen. Al ruim dertig jaar worden zij in Noord-Holland Noord van het kastje naar de muur gestuurd.
  Nu alle hoop gevestigd is op een terrein in de Wieringermeer, vlakbij de Alkmaarseweg, steekt een wat ongelukkig briefje van de gemeente Hollands Kroon een spaak in de wielen wat betreft hun tijdelijke baan in Den Helder.
  Michiel Snik 8-12-2017
  Als je dit memo leest kun je bijna niet anders dan concluderen dat Hollands Kroon voorlopig geen heil meer ziet in de plannen. In deze brief meldt de gemeente ’al het mogelijke gedaan te hebben om tot een positief resultaat te komen om een motorcrosslocatie in de gemeente te realiseren, maar dat het niet verstandig is het traject voort te zetten’.
  In Den Helder, waar de crossers een tijdelijke baan hebben in afwachting van een permanente oplossing in Hollands Kroon, zagen ze de bui al hangen. Daar werd gevreesd dat de politici in Anna Paulowna nog lang om de hete brij blijven heendraaien en de baan in Den Helder langer open moet blijven. Den Helder sloot daarop de deur voor de crossers.
  Volgens Hollands Kroon is de memo verkeerd gelezen en zijn de motorcrossers juist ’voortvarend aan de slag gegaan met alle feedback’.
  Dat heeft de gemeente dan wel heel erg slecht gecommuniceerd naar de buren in Den Helder.

  0 reacties :

  Een reactie posten