Theo Meskers lijsttrekker VVD

Datum:
 • zaterdag 23 september 2017
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Hollands Kroon - Huidig wethouder Theo Mesker van Hollands Kroon wordt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 18 maart 2018 de lijsttrekker voor de
  VVD in die gemeente.


  De 55-jarige Breezander is door zijn partijgenoten gekozen tijdens een ledenvergadering bij de firma Spaansen in Winkel.

  Op 11 oktober wordt de definitieve kieslijst door de liberalen vastgesteld.

  Op de groslijst met raadkandidaten prijken in ieder geval de namen van Erik Annaert uit Wieringerwerf, fractievoorzitter van de VVD in de Provinciale Staten, en Petra Borst uit Nieuwe Niedorp, een van de weinige dames.

  Alexander op de Weegh uit Anna Paulowna, die eerder het raadslidmaatschap neerlegde vanwege zijn directeurschap bij de Coƶperatie Breedband Hollands Kroon, wil terugkeren op de VVD-kieslijst.

  Fractievoorzitter Jan Swaag uit Barsingerhorn, Gerrit Roos uit Middenmeer en Ada de Haan uit Hippolytushoef hebben kenbaar gemaakt met het raadwerk te zullen stoppen.

  Noodhollands Dagblad

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Wat is dat voor een bal die Opdeweeg; eerst pleite vanwege belangenverstrengeling en nu weer terug? Is er geen verstrengeling meer jongeh? Typisch VVD - onbetrouwbaar en leugenachtig tot op het bot - net als die Meskers.

  Anoniem zei

  Als er nog mensen zij die menen te gaan moeten gaan stemmen op de VVD dan leze men het boek 'Voorlichting loopt met U mee tot het ravijn' van de Julianadorpse Ijbeltje Berckmoes, tot voor kort VVD volksvertegenwoordigster in de 2e kamer die in dat boek verslag doet over het doen en laten van deze partij.
  Vul dat maar in voor Meskers en U weet met een trekpop van doen te hebben - dan pas deugt men bij de VVD.

  Een reactie posten