Geen akkoord over camping Land uit Zee

Datum:
 • vrijdag 15 juli 2016
 • in
 • Categorie:
 • Hollands Kroon - Wieringerwerf - Ondernemer Jervin Tonneman en Hollands Kroon hebben geen schikking weten te treffen over camping Land uit Zee in Wieringerwerf. 
  Mike Deutekom 

  Tonneman heeft de rechter nu om vonnis gevraagd, waarna er schadevergoeding van de gemeente zal worden geƫist.

  In een tussenvonnis heeft rechter E. Kamminga-Jonker vorige week al laten weten dat Tonneman gelijk heeft als hij stelt dat Hollands Kroon de grond heeft verkocht van de vroegere camping. Dat is dus inclusief het deel dat buurman Harry Vonk in gebruik heeft.

  Volgens de rechter heeft Tonneman recht op de grond die Vonk in gebruik heeft of op een vergoeding van de gemeente Hollands Kroon als ze die grond niet kan of wil leveren. Ook moet er schadevergoeding worden betaald voor alle vertraging.

  NHD

  5 reacties :

  Sam Kooy zei

  Hollandskroon ten voeten uit. Niet alleen schandalig maar schoftig van de eerste orde !!!!!!

  P.Dekker zei

  Voor een normaal denkend mens lijkt het een uitgemaakte zaak: de gemeente Hollands Kroon verkoopt grond die niet van haar is, dus is een schadevergoeding op zijn plaats als de grond niet overgedragen kan worden.
  Niet echter voor de randdebielen(politici en ambtenaren) in Hollands Kroon, die denken nog dat ze in hun gelijk staan.

  We mogen aannemen dat dit soort zaken veel meer voorkomen, ambtenaar Tiebie heeft er zijn levenswerk van gemaakt de burgers dwars te zitten op kosten van diezelfde burgers, af en toe beloond door de politiek met weer een promotie.

  Mr. X. zei

  Het ambtenarenkorps in Anna Paulowna, pardon Hollands Kroon, lijkt op vitale posities te lijden aan een ernstige vorm van beroepsdeformatie. Dit kan ook niet anders want als figuren als Tiebie al 25 jaar op dezelfde post zitten gaan de lokale werkgewoontes prevaleren boven de bedoeling van het in de wet gestelde en druisen tevens in tegen het principe van ambtenaar zijn.

  Anoniem zei

  Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te kunnen voorspellen dat de gemeente deze zaak zou verliezen.
  Dit kost de gemeenschap weer heel veel geld.
  Wat een sukkels.

  h.oldeboom zei

  Het trieste is dat door zulke daden de overheid niet meer serieus genomen kan worden; een overheid die door ONS ingesteld is - niet andersom. Zij kunnen dus beter allemaal weggaan.

  Een reactie posten