Bezuinigingen natuur: actie behoud Landschap Noord-Holland

Datum:
 • dinsdag 14 oktober 2014
 • in
 • Categorie:
 • De provinciale vergoeding van levensbelang voor natuur in Noord Holland!

  De provincie dreigt de subsidie voor Landschap Noord-Holland (LNH) geheel stop te zetten (na al stevige bezuinigingen eerder).

  Landschap Noord Holland beheert in de provincie vele prachtige gebieden. Grotere, maar juist ook de waardevolle kleinere.

  Om de vele vrijwilligers, die nu nog actief zijn bij LNH, aan te kunnen sturen is een professionele kern nodig. Die dreigt nu te verdwijnen.

  LNH heeft al heel wat sponsorgeld gemobiliseerd, maar daar is een grens aan. Een kern aan vaste inkomsten is onontbeerlijk.

  Alleen als Noordhollanders massaal laten weten dat dit echt niet kan, voor 27 oktober, is er kans om het tegen te houden.

  Teken de petitie!

   Zie: http://www.landschapnoordholland.nl/actie
  1 reacties :

  Anoniem zei

  De provincie dreigt de subsidie voor Landschap Noord-Holland (LNH) geheel stop te zetten (na al stevige bezuinigingen eerder).

  De provincie heeft volkomen gelijk, hopelijk ontbreken dan ook de financiƫn om de fanatiekeling die mensen te pas en te onpas bekeurt als ze zich op de Waddendijk bevinden verder in dienst te houden. Die dijk is alleen opengesteld voor lawaaimakende helikopters omdat die de vogels niet zouden verstoren en de wandelende of fietsende mensen verstoren de vogels wel. (hoe kan je het verzinnen)

  Doneer nooit!!!!!!!!!!!!! aan die mensenhatende Stichting.

  Een reactie posten