Burgemeester Nawijn 'bedroefd' om publicaties over declaraties

Datum:
  • vrijdag 31 januari 2014
  • in
  • Categorie: , ,
  •  31 januari 2014 - HOLLANDS KROON - Burgemeester Jaap Nawijn van Hollands Kroon ziet het onderzoek naar zijn declaratiegedrag met vertrouwen tegemoet. 

    Dat liet hij donderdag weten, voorafgaand aan de eerste raadsvergadering in het nieuwe jaar.


    ,,Tijdens mijn installatie heb ik gezegd: praat mét elkaar en niet over elkaar. Uit publicaties de afgelopen weken in een regionaal dagblad (doelt op het Noordhollands Dagblad, red.) blijkt daar geen gehoor aan te zijn gegeven’’, aldus de burgemeester. ,,Dit bedroeft me diep, het verwondert me tegelijkertijd. Maar bovenal raakt het me, persoonlijk en voor degenen die erin worden betrokken. Ik waardeer in hoge mate de professionaliteit waarmee u als raad hiermee omgaat, waarvoor ik u complimenteer en erkentelijk ben.’’

    NHD










    4 reacties :

    Anoniem zei

    Als het niet zo treurig zou zijn zou je bijna de slappe lach krijgen van dit soort bestuurders.
    Het vervelende is echter dat Hollands Kroon er vol mee zit, maar we moeten er toch maar om gaan lachen, er is toch niets meer aan te doen.

    Anoniem zei

    Wel, dan kan binnenkort het Noord Hollands Dagblad wel eens verboden worden als het zo doorgaat met de democratie in HK en Nederland; Nawijn doelt namelijk op een "embedded' pers die loslaat wat de leiders willen. Stee en geheel in stijl van de EUSSR.

    Sam Kooy zei

    Op dergelijke wijze tracht deze bestuurder de meute te bespelen. ......en steekt terloops de zwijgende raadslieden ook nog een veer in hun ko.. ! En dan bovendien zo ongeveer geheel Noordholland zijn wil oplegt door in opdracht met elkaar te praten. Het raakt niet alleen hem maar ook mij ......de wijze waarop deze heer zich tijdens het begin van de raadsvergadering profileert en zich van niemendal geen ene moer aantrekt. Wat was ook weer de reden dat hij vertrok uit Heemskerk ? Is hij wellicht nog debet aan de huidige bestuurlijke crisis in de gemeenteraad van Heemskerk ? Nee, beste anoniem: je erbij neerleggen is een teken van - in dit bijzondere geval - grote zwakte ! Het zou de voorzitter van de raad sieren zijn zijn houdbaarheid te laten varen en zijn biezen zo snel mogelijk te pakken. Waarmee hij de inwoners van HK het grootste plezier zou doen. En bij voorkeur nog vóór het onderzoek en de uitslag van zijn declaratiegedrag.

    Anoniem zei

    Meteen een burgemeester KIEZEN.
    Laat Hollands Kroon de eerste zijn.

    Een reactie posten