Zoektocht naar locatie trafostation

Datum:
 • zaterdag 6 juli 2013
 • in
 • Categorie: ,
 •  Hollands Kroon - Zorgvuldtheid is een groot goed. Gebroeders Grimm geloofwaardiger
   Jan van der Werff j.van.denyerff@hdcmedia.n1

  Zorgvuldtheid is een groot goed. Overheden en aan overheden verbonden instanties en clubs moeten zich donders goed realiseren hoe ze plannen naar buiten willen brengen, hoe ze die plannen onderbouwen, wanneer ze te brengen en met welke middelen ze dat gaan doen.

  Niet geheel onbelangrijk is van te voren uit te zoeken of je genoeg draagvlak zal kunnen vinden om die plannen iiberhaupt te presenteren.

  Geloofwaardigheid is net zo'n groot goed. Het kan niet zo zijn dat je als gemeente (lees: college) een onderzoek van een betrokken partij bespreekt en goedkeurt, onder druk van protesten van dorpsbewoners en anderen zwicht zelf een nieuwe onderzoeker aanwijst om mensen tegemoet te komen, zijn rapport voor kennisgeving aanneemt en daarop weer een adviesbureau inhuurt om uit te zoeken wat goed is.

  Grimm 

  Grimms sprookje 'De wolf en de zeven geitjes' is inmiddels geloofwaardiger dan het verhaal over de zoektocht naar een locatie voor een trafostation in de gemeente Hollands Kroon.


  NHD
  1 reacties :

  Anoniem zei

  Zie net een Tweet voorbij gaan "zorgvuldigheid is een groot goed" misschien komt er bij nader inzien toch nog een betere locatie uit de (hoge) hoed.Wat dat betreft beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

  Een reactie posten