Hollands Kroon gooit gemeentegids weg

Datum:
 • zaterdag 15 juni 2013
 • in
 • Categorie:
 • Hollands Kroon - De gemeente Hollands Kroon stopt met de gemeentegids.
  Het boekje dat in juni vorig jaar was verschenen, is die laatste uitgave, die met ondersteuning vanuit de gemeente is ontstaan. Ook de digitale gids wordt niet meer in opdracht van de gemeente uitgegeven.

  De gemeente vindt dat iedereen die informatie nodig heeft de website www.hollandskroon.n1 kan raadplegen. Op die manier krijgt het publiek altijd actuele informatie. Volgens de gemeente kunnen inwoners die op zoek zijn naar adressen en informatie van verenigingen en instellingen, veelal op internet met de hulp van zoekmachines zoals Google alle informatie vinden. Ook is daar het telefonisch informatienummer 1888 en de digitale telefoongids.

  NHD
  2 reacties :

  Anoniem zei

  Uitstekend dat het college dit wil afschaffen, was weggegooid geld een vooral bedoelt voor het plakboek van onze bestuurders

  Karelse. zei

  De gemeente vergeet dat veel ouderen geen idee hebben hoe internet werkt en daar ook het geld niet voor hebben. De ambtenaren zorgen er wel voor dat het vinden van relevante informatie op hun website meer lijkt op een zoekplaatje dan op het geven van goede en duidelijke informatie.

  De gemeentegids bedruipt zichzelf vanwege het groot aantal adverteerders, dus kost het de gemeente niets, welke idioot dan ook dat besluit heeft genomen verdient het om op staande voet ontslagen te worden en als het een wethouder is meteen zonder beloning naar huis sturen.

  De dienstverlening in de gemeente is al jaren dramatisch ondanks het teveel aan ambtenaren en wordt met de dag slechter.
  De financiele situatie waarin de gemeente verkeert houdt gelijke tred met de steeds slechter wordende dienstverlening, dus ook dramatisch slecht. Het is slechts een kwestie van tijd dat de gemeente failliet gaa, ondanks de belofte van de politiek dat het na de fusie veel beter voor de inwoners zou zijn.

  Ambtenaren die elke maand hun vorstelijke salaris opstrijken ondanks dat er geen werk is, het maakt niet uit, de burger betaalt wel.

  Een reactie posten