Commerciëlen nemen in Callantsoog verhuur vakantiehuizen VVV over

Datum:
 • woensdag 15 mei 2013
 • in
 • Categorie:
 • CALLANTSOOG - Recreatiewoningenmakelaar Callinghe in Callantsoog trekt er totnogtoe het meeste profijt van dat de VVV in deze regio na een bankroet is gestopt met verhuurbemiddeling van vakantiehuizen.
  ,,Wij hebben er inderdaad tientallen klanten bij gekregen, maar ook een hoop ellende geërfd’’, stelt Claudia Salminen namens het kantoor in het kustdorp. ,,Voor een boel mensen die via de VVV hadden geboekt en aanbetalingen door het faillissement ondanks een doorstart hebben zien verdwijnen, lossen we problemen op. We spinnen er garen bij, maar moeten ook keihard ons best doen om met name zomervakanties te redden.’’

  Andere bureaus in de Noordkop plukken er slechts mondjesmaat de vruchten van dat de VVV de verhuurbemiddeling van - in totaal zo’n tweehonderd - recreatiewoningen heeft beëindigd. 

  Vakantiehuisjeseigenaars nemen de verhuur ook zelf ter hand. Zoals Villapark Anzelhoef in Sint Maartenszee, met ruim twintig recreatiewoningen een van de grootste VVV-klanten.

   ,,Het is vreemd dat de VVV geen derdenrekening had voor verhuurbemiddeling’’, aldus de eigenaar, die een claim bij de curator heeft ingediend. ,,Nu is dat geld in de bodemloze put van het baknroet gevallen.’’

  NHD  0 reacties :

  Een reactie posten