Eerste koopcontract voor bedrijfskavel op Kruiswijk III

Datum:
 • zondag 3 maart 2013
 • in
 • Categorie:
 • Op de Lentetuin in Breezand is in aanwezigheid van wethouder Meskers het eerste koopcontract voor een bedrijfskavel op Bedrijventerrein Kruiswijk III getekend.
  Olof Schuur BV uit Breezand is de eerste ondernemer uit Hollands Kroon die deze stap maakt. Op korte termijn zal Heijmans starten met het bouwrijp maken van het terrein, zodat dit voorjaar gestart kan worden met de bouw. Olof Schuur zal zich vestigen aan de noordzijde van het terrein nabij Kruiswijk II en vandaar uit hun activiteiten op het gebied van koeling, verwarming en regel- en elektrotechniek voortzetten. Heijmans en Olof Schuur waren al langer in gesprek over de aankoop van een perceel op het bedrijventerrein. Na het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan eind 2012, ontstond de mogelijkheid om de plannen te concretiseren.

   In eerste instantie zal Heijmans het noordelijke deel van het terrein bouwrijp maken. Het bedrijventerrein zal dan tijdelijk alleen via Kruiswijk II worden ontsloten. Wanneer zich meer bedrijven op Kruiswijk III zullen vestigen zal de aansluiting aan de zuidzijde op de Randweg worden gemaakt. Kruiswijk III is het nieuwe bedrijventerrein in Anna Paulowna met 60.000 m2 ruimte om te ondernemen. Het terrein is gunstig gelegen aan de Randweg en op loopafstand ligt het station. Op Kruiswijk III is ook ruimte voor een combinatie van wonen en werken.

  Het bedrijventerrein wordt ontwikkeld door Heijmans Vastgoed, dat hierin samen optrekt met gemeente Hollands Kroon en Bouwbedrijf J.G. Appelman.

   Prijzen starten vanaf € 95 / m2 voor reguliere bedrijvigheid. Wonen en werken is mogelijk vanaf € 150 /m2. Tot 1 mei 2013 geldt voor bedrijfskavels een prijs van slechts € 87 /m2.

  HK

  0 reacties :

  Een reactie posten