Hollands Kroon presenteert magazine Vorstelijk genieten

Datum:
 • woensdag 5 december 2012
 • in
 • Categorie: , , ,
 • HOLLANDS KROON -Hollands Kroon wethouder Meskers presenteert op vrijdag 7 december 2012 een nieuw magazine: ‘Vorstelijk genieten in Hollands Kroon’.

  Gemeente Hollands Kroon geeft het magazine eenmalig uit. Het introduceert de gemeente als aantrekkelijk gebied voor toeristen en recreanten.

  Hollands Kroon presenteert zich in ‘Vorstelijk genieten in Hollands Kroon’ als aantrekkelijke gemeente voor touroperators en (potentiele) recreanten en toeristen. Met dit tijdschrift heeft Hollands Kroon een tastbaar middel voor profilering op plaatsen waar toeristen en recreanten komen, beurzen en overige toeristische bijeenkomsten. Daarnaast komt het tijdschrift als internetvariant beschikbaar.

   Wat staat erin? 

   Dat kunt u natuurlijk het beste met eigen ogen komen bekijken Maar in het magazine heeft Hollands Kroon een kleine greep gedaan uit het grootschalige en diverse aanbod dat de gemeente rijk is op gebied van recreatie en toerisme.

   Denk daarbij aan plezier op en aan het water, fiets- en wandelroutes, overnachten, lekker eten en kunst en cultuur. Het magazine geeft geen compleet overzicht van het totale aanbod.

  Maar met een prettige, eigentijdse vormgeving en veel mooie beelden maakt het magazine recreanten en toeristen daar wel nieuwsgierig naar!

  In de door de gemeenteraad vastgestelde strategische visie is vastgelegd dat recreatie en toerisme voor de gemeente belangrijk is.

  De gemeente wil een impuls geven aan promotie. Hollands Kroon moet als toeristisch aantrekkelijk verblijfsgebied onder de aandacht gebracht worden van de toerist en recreant.

  De gemeente wil Hollands Kroon introduceren en profileren als aantrekkelijk recreatief gebied. Achterliggende doelen zijn hierbij uiteraard het vergroten aantal arbeidsplaatsen binnen Hollands Kroon, verhogen van bestedingen in de gemeente en dus het stimuleren van de lokale economie. 

  Naast dit magazine denkt gemeente Hollands Kroon samen met lokale ondernemers en regionale partners na hoe we onze gezamenlijke doelstellingen voor recreatie en toerisme kunnen behalen. In het magazine heeft gemeente Hollands kroon vormgegeven aan de trots op de eigen gemeente.

  In 2013 vraagt Hollands Kroon haar inwoners naar hun verhalen en beelden over recreatie en toerisme in de gemeente.

  Foto boven: Kneeshoek Anna Paulowna
  ____________________________________________________________________________
                                               
                                                GENIETEN

                                                                                                   Groetpolder
                                                                                       

  Molens Waardpolder
     

  0 reacties :

  Een reactie posten