Negatief schrijven over burgemeester kost interview

Datum:
 • donderdag 16 augustus 2012
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Op 14 september kunnen de inwoners van Hollands Kroon kennis maken met hun nieuwe burgemeester in het gemeentehuis van Hollands Kroon. 
  HOLLANDS KROON/HEEMSKERK
   
  De Schager Courant meldt dat de toekomstige burgemeester Nawijn, via een woordvoerder, heeft aangegeven “geen behoefte”te hebben om in het kader van zijn afscheid als burgemeester in Heemskerk de Heemskerker Editie van de Courant te woord te staan.
   
  Een reden voor het besluit van Nawijn om de krant geen afscheidsinterview te geven is volgens de krant niet gegeven.
   
  De Heemskerker Courant is sinds het aantreden van de heer Nawijn als burgemeester van Heemskerk, vijf en een half jaar geleden echter een krant geweest die de heer Nawijn nauwlettend in het oog heeft gehouden als het gaat om het functioneren van de burgemeester. Er is ook verschillende keren verslag gedaan en niet altijd in de meest positieve zin. Dat zou een reden kunnen zijn voor de vertrekkende burgemeester om een interview met de plaatselijke krant te weigeren.
   
  Overigens wordt een ander, niet met name genoemd medium, wel te woord gestaan door de vertrekkende burgemeester van Heemskerk.
   
  Op 29 augustus is er in het gemeentehuis van Heemskerk een afscheidsreceptie ter gelegenheid van het vertrek van de burgemeester.
   
  Op 14 september kunnen de inwoners van Hollands Kroon kennis maken met hun nieuwe burgemeester in het gemeentehuis van Hollands Kroon, te Anna Paulowna.
   
   
  Bron: HKP

  0 reacties :

  Een reactie posten