Wanneer gaat de bezem door het verrotte systeem?

Datum:
  • maandag 14 november 2016
  • in
  • Categorie:


  • Als de verkiezingen in Amerika iets hebben blootgelegd, dan is het wel de totaal verrotte journalistiek in dat land, die iedere schijn van objectiviteit en neutraliteit heeft laten varen en volkomen in dienst staat van de mega-corporaties waar Hillary Clinton ook door gesponsord werd. 


    Trump zou maar 5% kans hebben om te winnen en de hoernalisten baseerden zich naar eigen zeggen  op “de peilingen”, die daarmee blijkbaar even corrupt zijn gebleken als die media zelf.
    The New York Times kwam met een mea culpa en beloofde beterschap, maar gaf weer als reden, dat “ze het allemaal deden”, wat dus precies de makke is: de gelijkschakeling, die ieder dissident geluid uitsluit en andersdenkenden afschildert als idioten en minderwaardig volk.
    Herakles (Hercules) maakte de koeienstal van Augias schoon door de stroom van een rivier te verleggen. Heeft Donald Trump zojuist een rivier verlegd?
    Herakles (Hercules) maakte de koeienstal van Augias schoon door de stroom van een rivier te verleggen. Heeft Donald Trump zojuist een rivier verlegd?
    In Nederland en Europa is het natuurlijk niet anders. Trump was een idioot, een charlatan, een sexist, een Islamofoob, racist, xenofoob en een pion van Putin en het enige wat in het nieuws kwam waren tot in het absurde uitvergrote leugens over zijn karakter en handelingen. Waarom die massale steun voor Hillary Clinton, die corrupte oorlogsmisdadigster die verrukt in de handen klapt als er iemand op een gruwelijke manier is vermoord? Een maniak die dreigt de wereld in WO III te storten? Ik hoef hier hopelijk niet alle daden van dat mens op een rijtje te zetten, want de lezers hier weten aan welk gevaar de wereld is ontsnapt doordat Hillary haar smerige poten niet in het Witte Huis heeft kunnen zetten.
    De inkapseling van de journalistiek door de (linkse, globalistische) politiek en het bedrijfsleven is funest voor het land en het is vooral dat wat Nederland steeds meer in zichzelf verdeeld maakt. Maar het is vooral funest voor henzelf, de journalistiek zelf. Want door de verwevenheid zijn ze in een soort luchtbel gekomen, samen met ‘de elite’, die steeds verder van de vaste aarde, de werkelijkheid, verwijderd raakt. In die luchtbel zijn ze in hun eigen leugens gaan geloven en denken het volk blijvend te kunnen manipuleren.
    Maar het is voorbij. Ze verloren de strijd om het Associatieverdrag waar alles uit de kast werd gehaald (en nu nog) om de mensen op het verkeerde been te zetten, voor te liegen en te manipuleren in een eindeloze woordenbaggerstroom, niet in de laatste plaats gericht op het bestaan van het referendum zelf.
    Met Brexit idem dito. De wereld zou vergaan als GB uit de EU zou stappen, maar de mensen beslisten anders en kozen voor Brexit. Dit was de tweede grote klap voor de status quo. Alle propaganda, geschreeuw en het charteren van popartiesten mocht niet baten. Onder leiding van Nigel Farrage zetten de Engelsen hun bolhoed op en staken een middelvinger op naar de EU, naar de opiniemakers, journalisten en het hele politieke establishment.
    En toen sloeg de bom in in de nacht van 8 op 9 november. Nooit was er een verkiezingscampagne zo smerig. Nooit eerder waren de nieuwsmedia zo leugenachtig partijdig voor Clinton. Maar het Amerikaanse volk pakte de hamer op en gaf daarmee een dreun, waarvan de naschokken nog niet eens zijn waargenomen. Deze schokken zullen heel wat heilige politiek correcte huisjes doen instorten. Ik denk dat de politici en nieuwsredacties  in Nederland nog even op apegapen liggen in het vacuum na de eerste knal, maar nu alvast dit:
    Het is afgelopen met jullie, stelletje leugenaars. Ook na de verkiezing van Trump zullen jullie doorgaan met het demoniseren van Geert Wilders en eenieder die het waagt kritiek te uiten op de misdaden die er worden gepleegd en het land dat wordt verkwanseld. Geen enkele zelfreflectie (op een enkel columpje na)  blijkt er uit het gebeurde in de USA. Maar leer deze les van Hillary Clinton: De kiezers, het volk, wegzetten als “deplorables” of in Nederlandse termen, Tokkies, gepeupel, laaggeschoolden, dom-rechts en zelfs xenofoob, racistisch tot aan Nazi toe, is geen goede manier om stemmen te krijgen, om de harten van de mensen te winnen. De drie bovenstaande gebeurtenissen tonen aan dat jullie manipulatie doorzien wordt. Jullie zijn de greep op de geesten van de mensen kwijt en alleen in de grote steden hebben jullie nog een meerderheid, maar ook die zal snel slinken.
    In maart zijn hier de Tweede Kamerverkiezingen. Ik kan nu al voorspellen dat de geschreven pers en de NPO/NOS verder zullen gaan met hun smerige tactieken en de politieke kaste Geert Wilders zal blijven negeren en wegzetten als idioot en fascist (natuurlijk in de meest beleefde, politiek correcte bewoordingen). Het is een grof schandaal, maar in Nederland schijnt men dat allemaal maar te slikken. In maart kunnen de mensen laten zien dat ze geen gehersenspoelde schapen zijn en stemmen op de partij die alles al 10 jaar juist heeft gezien en zal blijven vechten, ook al heeft de rechterlijke macht zich blijkbaar achter de anti-democratische samenzweerders geschaard. Stem wijs, stem voor het behoud van Nederland en niet voor degenen die Hillary Clinton op het paard probeerden te helpen. En na 27 maart gaat als het goed is de bezem door de hele Haagse Augiusstal en het Hilversumse propagandabureau.
    Het wordt tijd dat er een aantal personen en instituties ter verantwoording worden geroepen. Drain the swamp! Zijn Nederlanders niet erg goed in het droogleggen van moerassen?

    2 reacties :

    Koetoezov. zei

    De Nederlandse media (t.v. + kranten) + bijna alle politieke richtingen zijn niet anders. Demoniseren, verdacht maken en liegen - en vooral angst en onzekerheid aanjagen . Daartoe hoort de goed voorbereide moord op Pim Fortuyn en de softe veroordeling door de corrupte rechtbank evengoed als het verzieken van het kinderfeest Sinterklaas. Dat die Rutte niet ingrijpt tekent duidelijk zijn leugenachtige verraderlijke karakter; voor zover hij dat heeft tenminste. Een partij als het CDA zou beter moeten weten; alles wat nu bij ons gebeurt (+ USA) staat in de Bijbel waarvan zij zeggen deze na te leven; zij houden daarentegen liever hun mond . Van de VVD, die ik inmiddels uitgescheten heb, kun je voorgaande verwachten want die partij heeft van nature geen historisch oorzaak/gevolg besef - bij hen telt uitsluitend de korte termijn winst.
    Maar mensen, doe er wat aan en kijk 's avonds uit nieuwsgierigheid NIET naar die hersenspoel TV van vooral de VARA maar ook niet naar de uitzendingen van al die andere schijnheilige zenders - het zijn linkse propaganda instituten geworden die niet anders doen dan aansturen op genocide van het eigen volk. Zeg uw krant/abonnement van de zendvereniging op want op internet en sociale media en buitenlandse zenders is veel betere info te vinden dan vanuit de verrotte Nederlandse dik gesubsidieerde mediatrog.

    bakker zei

    De media wisten ons te vertellen dat een Brexit de beurzen met minstens 10% zouden dalen, niets van uitgekomen, ze stegen zelfs. Hetzelfde verhaal met de verkiezingen in de US, de beurzen zouden wereldwijd instorten als Trump gekozen zou worden en wat zagen we de volgende dagen? Juist, de beurzen stegen.
    De media, zeker ook in Nederland, ventileert klinkklare linkse nonsens om de bevolking maar zo bang mogelijk te maken.

    Een reactie posten