500 cliënten Hollands Kroon persoonlijk gebeld

Datum:
  • woensdag 15 juni 2016
  • in
  • Categorie: ,
  • 500 cliënten in Hollands Kroon zijn in een belronde persoonlijk geïnformeerd dat zij weer in aanmerking komen voor lichte huishoudelijke hulp (HH1).

    Dit is gebeurd na de uitspraak van de Centrale Raad van Beroep dat de lichte huishoudelijke hulp onder de Wmo valt. Met 150 cliënten kon telefonisch geen contact worden gelegd. Zij hebben inmiddels een brief met meer informatie gekregen.

    Wijkteam

    Cliënten die denken dat ze recht hebben op zorg, maar niet zijn gebeld en geen brief hebben gekregen, kunnen contact opnemen met het wijkteam via de website www.wijkteam-hollandskroon.nl of bellen naar het nummer 088- 3215000.

    Axxicom

    Axxicom is de nieuwe zorgaanbieder voor de lichte huishoudelijke hulp (HH1). Zij kunnen vanaf half juli deze hulp leveren. Voor meer informatie over hulp bij het huishouden, staan op de website van Hollands Kroon demeest gestelde vragen en antwoorden.

    Gemeente Hollands Kroon 

    1 reacties :

    Bakker zei

    Het mag allemaal wat kosten in Hollands Kroon, eerst de thuishulp afschaffen en na een correctie van de Centrale Raad van Beroep(kost ook weer veel geld) ambtenaren(thuiswerkende ambtenaren??) aan het werk zetten om de boel weer terug te draaien.
    Zo werd en wordt er al tientallen jaren gewerkt, eerst in Anna Paulowna en nu Hollands Kroon, het kost dat het barst en het levert weinig tot niets op.

    Een reactie posten