Ook ruimte op Kruiswijk voor zzp'ers

Datum:
 • maandag 21 maart 2016
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon - Anna Paulowna - Zestien bedrijfsunits * Onder één dak * De Regenboog * Al diverse opties
  Martijn Gijsbertsen

  Op bedrijventerrein Kruiswijk III in Anna Paulowna worden binnenkort zestien units van elk 150 vierkante meter onder één dak gebouwd, bedoeld voor startende ondernemers, zzp'ers en/ of particulieren.

  Projectontwikkelaar Heijmans en het Polderse bouwbedrijf J. P. Appelman zijn van plan het bedrijfsverzamelgebouw met de naam 'De Regenboog' bij voldoende animo nog dit jaar te realiseren. „Er zijn sowieso al enkele opties verleend, ik geloof drie of vier, dus de belangstelling is er", stelt Rob Hoep namens de Breezandse VBO-makelaar Van Lierop Adviesgroep, die de verkoop ter hand neemt.

  „De vraag voor kleinere bedrijfsruimtes komt vanuit de markt", aldus René Winter, directeur bij mede-initiatiefnemer Appelman.

  Behoefte

   „We krijgen steeds vaker signalen van ondernemers dat er behoefte aan kleinere eenheden bestaat. Om daaraan tegemoet te komen, hebben we voor een stuk grond achter bebouwing aan de Grasweg .. (nabij het nieuwe pand van Kaandorp-Wijnker Elektrotechniek, red.) dit plan bedacht."
  ________________________________________

  Glasvezel
  Er komt glasvezel op Kruiswijk. Hierover en over 
  De Regenboog wordt vanavond om 19.30 uur
  aan de Smidsweg14 een infoavond gehouden.
  ________________________________________


  In De Regenboog, zo genoemd vanwege de kleuren die worden verwerkt tussen de kozijnen, komen zestien units van 75 vierkante meter op de begane grond en dezelfde oppervlakte op de eerste verdieping. Het totale pand wordt zestig bij twintig meter en circa 6,5 meter hoog. Deze units komen in de etalage te staan voor 80.000 tot 90.000 euro exclusief btw, vrij op naam.

  Hoep: „De prijs is mede afhankelijk van de ligging. Een bedrijfsruimte op een beter zichtbare hoek is bijvoorbeeld net een tikkeltje duurder dan ergens in het midden." Op Kruiswijk III zijn ook diverse kavels vanaf vier ton voor woningen met bedrijfsloods beschikbaar. Het gaat in totaal om ruim 60.000 vierkante meter.

  NHD  0 reacties :

  Een reactie posten