Wethouder Schagen in race voor titel 'Beste jonge bestuurder van Nederland'

Datum:
 • woensdag 6 januari 2016
 • in
 • Categorie: ,
 • SCHAGEN - Wethouder Jelle Beemsterboer (CDA) van Schagen is in de race voor de titel 'Beste jonge bestuurder van Nederland'.

  Door Marten Visser - 6-1-2016, 

  Deze verkiezing voor jonge bestuurders (jonger dan veertig jaar) is onderdeel van de verkiezing voor beste lokale bestuurder, die jaarlijks wordt gehouden door het blad Binnenlands Bestuur, het vakblad voor gemeenten en hun bestuurders.
   ,,De verkiezing wordt gehouden aan de hand van een enquĂȘte onder alle wethouders, burgemeesters en andere bestuurders van Nederland. Het is een eer om door collegabestuurders te zijn voorgedragen voor deze titel. Erg mooi dat mijn werk gewaardeerd wordt door collega’s'', meldt Beemsterboer op zijn eigen Facebookpagina.
  De winnaar wordt eind januari bekend gemaakt. Stemmen kan via de website van Binnenlands Bestuur:

  NHD  3 reacties :

  Anoniem zei

  Dit kan toch niet serieus zijn, of mis ik een paar maanden en is het al 1 april?

  Voorgedragen worden door de huidige bestuurders zou ik als een belediging opvatten met zoveel bestuurlijk tuig dat keer op keer de bevolking weet te schofferen.
  Bij Jelle past het wel, die heeft zich in zeer korte tijd aangepast aan het huidige bestuursniveau en dat is bedroevend zoals dagelijks blijkt uit de mediaberichtgeving.

  Anoniem zei

  Met het bovenstaande ben ik het helemaal eens, maar laten we het eens over de media hebben het komt mij over dat er alleen maar naar de mond van de gemeente wordt geschreven gebeurd dit onder druk vraag ik mij dan af?.
  .

  Anoniem zei

  De media is afhankelijk van een gemeente voor haar berichtgeving. Schrijft een krant negatief over "de Gemeente" dan krijgt desbetreffende krant gewoon geen of minder berichten van een Gemeente. Chantage? Natuurlijk, maar zo werkt het nu eenmaal.

  Een reactie posten